Valla Kasım ayında da İstanbul Boğazının suları soğuk oluyormuş galiba buuuurrrr... Şimdiden böyle yaparsanız gelmeyelim isterseniz ....
Erdem bu başlık o kadar uzadıki yazıları bulamıyorum artık. sarayburnunda avlanmadım hiç. takım koparmayalım devamlı. takımların numaralarını verirmisin. beden, köstek, kurşun, vs... bide ben sahurdan sonra orda olucam, o saatte daha çok ne çıkar ne önerirsin, boşuna vakit kaybetmiim. Teşekkürler şimdiden.
abi zor bir ihtimal ama çapariyle palamut yapabilir bunun dışında istavrit ve izmarit cıkar takımlar standart onun dışında çinekopa atabilirler onada mantarlı takım
Arkadaşlar, kendinizi yormayın... Son 3 gün kala, herkes bildiği takımı yazar buraya ok Yer tarifi ve ulaşım için vesaitlerin saatlerini de aktarırız böylece sorun kalmaz ne dersiniz ? Son mesajları okur ve bilgi ediniriz hepimiz.
Yaww hamdi bugün 2 nci kez yazıyorum cevap vermemişsin.... Benim öneriyi nasıl buldunuz.. İşe yarar mı vaktiniz azalıyor gün kalmadı artık sonra arap saçına dönecek karman çorçon olacaksınız.
Ben seni kıyıda takım bağlarken görecem... Sonra bana bahene bulma olur mu... Bulacaksan balık bulda görelim...
Hamdi bak Ahmet abi sana takım hazırlamamam ve aramızın bozulması için beni gaza getirmeye çalışıyor Uğraşma Ahmet abi, hiçbir güç bizi yıldıramaz