İşte gelecek olanlar Smena (Arif) Hamdi murat uysal ve eşi Zeynep Uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz (yeğeni ve kardeşi) simendifer (sennur) smyrna (sevil) Suatreis (Suat) borayto (nejat) semiho (semih) emre cide kral balıkçı (mustafa) Rey de pascador (Ömer) Hornet (Gürkan) ve eşi Diyafram (selçuk) Muratın takası (Murat) Kemal Yaman(kemalyaman34) palukcu (erdal) zarganacı34(önder ve eşi) istanbul balıkcısı (halit) fishm@n(şenol) ruludağ (recep) barakuda(fuat) balıkcı66(davut) yakutlu61(ali emre) skoylu (serdar) yakamoz(mustafa) izmaritci(çağlar) Semih Özkan Terkibibend (Serkan) Zeytindalı (Soylu) Korni (Koral) hgulten (Harun) DR BLOoD (Ayhan) Korkmaz5 (Mustafa) Vedat Kalfa Manblue60 (Ahmet) Atesh (Ateş) Samsa1979 (Enis) deep ocean (Murat) kefalterbiyecisi (Abdulaziz) tco(önder) allita(atilla) Erkanarslan1978 (Erkan) Bektasm (Bektaş) Oflu (Neşat) fastfish(hakan) Efe ve eşi Ondre (Önder) Serdar83 (Serdar) !!!! lütfen gelmeyecek üyeler oy kullanmasın !!!! gelmeyecek üyeler oy kullandığı zaman gidilecek yerin değişmesi söz konusu bunu düşünerek oy vermeyin lütfen. listeye yazdığım kişilerden gelemeyecekler olursa bildirilsin ki silelim. arkadaşlar 8 ekime azkaldı gidilecek yer konusunu netleştirmemiz açısından gelmeyecek ve şehir dışından oy kullananların oylarını saymamayı düşündük çünkü gidilecek yerin gelen üyeler tarafından belirlenmesinin doğru olacağı kanaatindeyiz. sizden ricamız listede adı olup gelemeyecek arkadaşların ya özelden yada forumdan yazarlarsa listede ismi olan üyelerin oyları geçerlilik kazanacak ve gelmeyenlerin oyları elenecek anket sonucunu biz eledikten sonra yazacağız. acilen cevaplarınızı bekliyoruz...
Evet, listenin en son hali yukarıdaki gibi sanırım. Şu andan itibaren, burada sohbeti kesip artık takım, yem v.s. ve yer tarifi için bilgi vermeye başlarsak, arkadaşlarımız için faydalı olacak diye düşünüyorum. Bugün Perşembe, Pazar'a kadar anca hazırlıklar yapılır Sarayburnu'nu ve suyun durumunu bilen arkadaşlar, tam olarak nerede buluşulacağını anlatıp, orada kullanılması gereken takımlar ve yemler hakkında bilgi verirlerse seviniriz.... Hepinize şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Selammm.... Yer olarak buluşma noktasının iyi belirlenmesigerekirbence . 50 kişilik bir grup sahilde uzun yürüyüş yapmamak için. nokta atışı yapmak gerek. mesala iskele. veya fener önü buluşma noktası şeklinde.
şimdiden kesin yer belirleyemeyiz çünkü kimi arkadaşımız gece gidecek kimi arkadaşımız sabah erken kimi daha geç onun için ilk gidenin belirlediği yerde buluşuruz beklerken oltada atılmış olur pankartta gelecek onu gören gelir artık..
herkese selamlar bence gelecek olan herkes hamdi abinin cep no sunu veya en yakın kişinin cep nosunu alsın telefon ile paslaşırız limanda kulandığımız takımlar izmarit için : 3 köstekli yemli takım köstek boyları 35 40 cm beden uzunluğu 3 3.50 metre kanca no 10 beden ve köstek 0/16 ile 0/20 arası istavrit için: beyaz renk çapari en olmadı yeşilde olur balığın durumuna göre kullanılan çapariler şunlar 10/10 15/10 veya 15/13 18/13 20/13 veya 20/15 . balık açıkta olursa bir ihtimal 25/15 30/15 palamut yaparsa : rapala hamsi biçiminde sırtı mavi rapala boy 7 cm ve 10 cm arası ebatlar uygundur çapari yerse beyaz rankli ve yeşil gölgeli 35/25 takım kayalıklarda kullanılacak takımlar: izmarit üç köstekli kısa takım veya tek köstekli hırsızlı takım palamut için : yukarıda bahsettiğim aynı rapala istavrit için: sıyırtma kurşunları 50 60 70 90 gr çeşitli ebat silikon üstteki takımlar için kurşun 35 gr 140 gr ma kadar her ebatta olsun ayrıntı atladım ise hatırlatırsınız sevgiler ve saygılarım ile rastgelsin
Mustafa ellerine emeğine sağlık ablacım.... Yazıyı yazarken dedim ki, Mustafa gelince hemen yazar Yanıltmadın beni... Allah senden razı olsun, Arkadaşlar çok faydalanacak... Çoğu kişinin telefonu bende var zaten, olmayanlar da birbirlerine tel nolarını versin arkadaşlar, orada sorun yaşanmasın buluşma açısından. Gerçi pankart da olacak, mutlaka buluruz birbirimizi...
senden de allah razı olsun ablacım ne demek yeter ki herkesin işi görülsün ve bi katkım olacak ise ne mutlu bana
aman kaybolmayalım oralarda neyse yaw bende ne dert ediyorum erdem abiyle geliyoruz zaten o biliyor oraları hiç olazsa sennur un teli var 50 kişilik yer hazırmı abi rezervasyon yaptırdınızmı herkezle tanışmayı çook istiyorum vaktimin çoğunu bu işe ayıraçağım bol bol sohbetler yapaçağız sabırsızlıkla bekliyorum o günü az kaldı ama iple çekiyorum işte...
Sirkeci/Eminönünden sarayburnuna doğru giderken, karşı şeritte otopark olacak. Oradan maiv boyalı iskele kapısını filan görürsünüz. Sirkeciden, Swiss otelin tarihi kasrını geçtiniz, hafif yokuştur orası, yokuşun hemen bitmesine yakın. Ters şeritten, oraya giremezsiniz. Yokuşu aşınca, Hemen 30-40 m ilersinde kavşak vardır, sağa, kaleiçine doğru gider, o tarafa sapıp içeriye girmeden geri dönerek otoparka ulaşabilirsiniz. Buna mukabil, iskelede değilde, o mendirek tarafında toplanalım dersek, bir yerlerden oraya da giriş var. Sanırım daha ilerden. Oraya araçları ile gelen oluyor. Arkamıza park ediyorlar. Ama o bölgeye nasıl girilir, her zaman girilir mi? Bilmiyorum..