İşte gelecek olanlar Smena (Arif) Hamdi murat uysal ve eşi Zeynep Uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz (yeğeni ve kardeşi) simendifer (sennur) smyrna (sevil) Suatreis (Suat) borayto (nejat) semiho (semih) emre cide kral balıkçı (mustafa) Rey de pascador (Ömer) Hornet (Gürkan) ve eşi Diyafram (selçuk) Muratın takası (Murat) Kemal Yaman(kemalyaman34) palukcu (erdal) zarganacı34(önder ve eşi) istanbul balıkcısı (halit) fishm@n(şenol) ruludağ (recep) barakuda(fuat) balıkcı66(davut) yakutlu61(ali emre) skoylu (serdar) yakamoz(mustafa) izmaritci(çağlar) Semih Özkan Terkibibend (Serkan) Zeytindalı (Soylu) Korni (Koral) hgulten (Harun) DR BLOoD (Ayhan) Korkmaz5 (Mustafa) Vedat Kalfa Manblue60 (Ahmet) Atesh (Ateş) Samsa1979 (Enis) deep ocean (Murat) kefalterbiyecisi (Abdulaziz) tco(önder) allita(atilla) Erkanarslan1978 (Erkan) Bektasm (Bektaş) Oflu (Neşat) fastfish(hakan) Efe ve eşi Ondre (Önder) Serdar83 (Serdar) !!!! lütfen gelmeyecek üyeler oy kullanmasın !!!! gelmeyecek üyeler oy kullandığı zaman gidilecek yerin değişmesi söz konusu bunu düşünerek oy vermeyin lütfen. listeye yazdığım kişilerden gelemeyecekler olursa bildirilsin ki silelim. arkadaşlar 8 ekime azkaldı gidilecek yer konusunu netleştirmemiz açısından gelmeyecek ve şehir dışından oy kullananların oylarını saymamayı düşündük çünkü gidilecek yerin gelen üyeler tarafından belirlenmesinin doğru olacağı kanaatindeyiz. sizden ricamız listede adı olup gelemeyecek arkadaşların ya özelden yada forumdan yazarlarsa listede ismi olan üyelerin oyları geçerlilik kazanacak ve gelmeyenlerin oyları elenecek anket sonucunu biz eledikten sonra yazacağız. acilen cevaplarınızı bekliyoruz...
eğer fenerde toplanılacaksa(arabayla gelecekler için) eminönünden sahil yolundan sarayburnunu geçiyoruzyaklaşık 300 metre sonra zaten solda fener gözüküyor,ilk sağda bir ışık var oradan girip tekrar girdiğim yerden çıkıp diğer şeride geçiyoruz.. 30 metre gibi toprak giriş var ordan değilde sonrakinden sağa giriyoruz..zaten tam giriştede otoparkçı arkadaşlar karşılıyor..park hayli geniş..
Ev, okul, kurs, arkadaşlar derken zaman kavramını yitirdim Allah izin verirse orada olacağım İnşallah şu izmaritleri unutturacak bir av yaparımda, ben de kurtulurum
Arkadaşlar sahurdan hemen sonra yola çıkacaklar varmı. saat 06:00 gibi orda olmayı düşünüyorum. Eğer varsa saat 06:00 da aynı yerde olalım. BÜYÜK BULUŞMAYA SON 36.
Evet... Ben, Hamdi, Deniz, Murat Uysal ve eşi, ve de Arif... Hepimiz orada olacağız... Afişimizde asılı olacak zaten, görürsün
Bu arada Mustafa'nın verdiği bilgileri tekrar öne alıyorum, bilgisi olmayan arkadaşlar yararlanabilsinler...
Marşimizi Hepberaber Yazalim............. VAY VAY VAY Afişimiz felan. Yahu oldu olacak birde marş yazalım kendimize nedersiniz. Balık tutarken söyleriz hep beraber. AAA valla iyi fikir, neden olmasın? bide marşımız olsun yahuuu.
Haluk Levent'ten Balıkçılarız Biz Balıkçılarız gibi bir şarkısı vardı....nasıl olur Yoksa kendimizmi yazacağız...
Ahmet üstadın tabiki kendimiz yazmalıyız. Vardır mutlaka aramızda yetenekli arkadaşlar. Onların bir el atması lazım bu işe. Ben birazdan marşla ilgili bir konu açıcam bakalım neler olacak. Saygılarımla.
Şu an hiç ilham yok valla, Deniz'e pas edebilir miyim ? Aslında Ümit bu konuda iyidir. Şair ruhlu modumuz birşeyler karalar herhalde
Güfte için mi beste için mi ? Elbette yardım isteriz. Ama beste kısmına ben karışmam... Zira bağlamayla balıkçı marşı nasıl bestelenir düşünemiyorum Sözlerine katkım olabilir belki... O da şu an değil, çünkü dediğim gibi hiç ilham yok şu an
Aaaa doğru, abin müzik öğretmeni... Aklımdan çıkmış tamamen... Tamam, müzik ona ait... Bir de Suatreise danışmak lazım... Gerçi bu aralar pek beste yapacak durumda değil ama belki yapabilir. O da gitar çalıyor çünkü