ARKADAŞLAR başlık açtım marşla ilgili düşüncelerinizi lütfen oraya yazınız. Teşekkürler http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=3976
Arkadaşlar şu buluşacağımız noktayı ve sarayburnundaki otoparkı google earth kullanarak resim üzerinde belirlesek sarayburnunu bilen birisi yaparsa iyi olur ben sarayburnunu pek iyi bilmiyorum önceki mesajlarda otopark tarifi var uydu resmi ile yapsak tarifi teknolojiden yaralanalım ve en geç saat kaçta orada olmamız gerek detayları belirlesek.
selamlar arkadaşlar cuma gecesi yani dün gece sarayburnunda iki tane yolcu gemisi vardı eğer bugünde oraya gidecek kişiler olursa bi zahmet haber versinler en olmadı fenerin orası zaten hazırda
Evet dostum bazen elde olmayan nedenlerden dolayi, bir seyi cok ,cok istememize ragmen gerceklestiremiyoruz. Senin adina üzüldüm. Arkadaslardan ricam yapilan afise lütfen sahip cikin o afis bana lazimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... Iste o kadar.
İşte gelecek olanlar Hamdi murat uysal ve eşi Zeynep Uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz (yeğeni ve kardeşi) simendifer (sennur) smyrna (sevil) Suatreis (Suat) borayto (nejat) semiho (semih) emre cide kral balıkçı (mustafa) Rey de pascador (Ömer) Hornet (Gürkan) ve eşi Diyafram (selçuk) Muratın takası (Murat) Kemal Yaman(kemalyaman34) palukcu (erdal) zarganacı34(önder ve eşi) istanbul balıkcısı (halit) fishm@n(şenol) ruludağ (recep) barakuda(fuat) balıkcı66(davut) yakutlu61(ali emre) skoylu (serdar) yakamoz(mustafa) izmaritci(çağlar) Semih Özkan Terkibibend (Serkan) Zeytindalı (Soylu) Korni (Koral) hgulten (Harun) DR BLOoD (Ayhan) Korkmaz5 (Mustafa) Vedat Kalfa Manblue60 (Ahmet) Atesh (Ateş) Samsa1979 (Enis) deep ocean (Murat) kefalterbiyecisi (Abdulaziz) tco(önder) allita(atilla) Erkanarslan1978 (Erkan) Bektasm (Bektaş) Oflu (Neşat) fastfish(hakan) Efe ve eşi Ondre (Önder) Serdar83 (Serdar) !!!! lütfen gelmeyecek üyeler oy kullanmasın !!!! gelmeyecek üyeler oy kullandığı zaman gidilecek yerin değişmesi söz konusu bunu düşünerek oy vermeyin lütfen. listeye yazdığım kişilerden gelemeyecekler olursa bildirilsin ki silelim. arkadaşlar 8 ekime azkaldı gidilecek yer konusunu netleştirmemiz açısından gelmeyecek ve şehir dışından oy kullananların oylarını saymamayı düşündük çünkü gidilecek yerin gelen üyeler tarafından belirlenmesinin doğru olacağı kanaatindeyiz. sizden ricamız listede adı olup gelemeyecek arkadaşların ya özelden yada forumdan yazarlarsa listede ismi olan üyelerin oyları geçerlilik kazanacak ve gelmeyenlerin oyları elenecek anket sonucunu biz eledikten sonra yazacağız. acilen cevaplarınızı bekliyoruz...
hamdi abi biz gölden gelcez fazla kalamyız herhalde cunku benim hanımda ilk defa balıga gelecek gece göle gündüz fazla kalamayabiliriz bilgin olsun abi bakalım hanım ne kadar dayanabilecek???
tam olark nerde saat kacta sevgili arkadaşlar benmi görmedim atlamışta ola bilirim 8 ekim de sarayburnunda tam olarak nerde vede saat kaçta buluşacagız? saygılar
Feribot iskelesinin yanı ya da fenerin orası denildi ama bence birilerinin tel numarasını almakta fayda var Çünkü oradaki duruma göre yer değiştirme de olabilir. Sahurdan sonra birkaç kişi orada olacağız, ilk gittiğimiz yeri değiştirmek zorunda kalabiliriz belki. o nedenle telefonlaşmak daha sağlıklı olacak sanırım...