Anlaşılan herkes yarın balıkta olacak.. Bi nöbetçi felan bıraksaydınız siteye Hatta biri leptopunu götürsünde online olarak bizlerde dahil olalım organizasyona..olmadı saat başı değişik yerlerdeki avlardan rapor alalım Yoksa çok sıkıcı olur yarın site çoook.... (en iyisi ben sarayburnuna bir bomba ihbarı yapayım tüm tv.ler canlı canlı..oh ne güsel..)
08 EKİM 2006 tarihinde yapılacak olan Organiyeze katılacak tüm arkadaşlarıma başarılar diler. Oltalarının sağlam iğnelerinin keskin olması dileklerimle ; Herkese Rast Gele.....
İşte gelecek olanlar Hamdi murat uysal ve eşi Zeynep Uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz (yeğeni ve kardeşi) simendifer (sennur) smyrna (sevil) Suatreis (Suat) borayto (nejat) semiho (semih) emre cide kral balıkçı (mustafa) Rey de pascador (Ömer) Hornet (Gürkan) ve eşi Diyafram (selçuk) Muratın takası (Murat) Kemal Yaman(kemalyaman34) palukcu (erdal) zarganacı34(önder ve eşi) istanbul balıkcısı (halit) fishm@n(şenol) ruludağ (recep) barakuda(fuat) balıkcı66(davut) yakutlu61(ali emre) skoylu (serdar) yakamoz(mustafa) izmaritci(çağlar) Semih Özkan Terkibibend (Serkan) Zeytindalı (Soylu) Korni (Koral) hgulten (Harun) DR BLOoD (Ayhan) Korkmaz5 (Mustafa) Vedat Kalfa Manblue60 (Ahmet) Atesh (Ateş) Samsa1979 (Enis) deep ocean (Murat) kefalterbiyecisi (Abdulaziz) tco(önder) allita(atilla) Erkanarslan1978 (Erkan) Bektasm (Bektaş) Oflu (Neşat) fastfish(hakan) Efe ve eşi Ondre (Önder) Serdar83 (Serdar) admiral(hüseyin)
Pazar gunu icin mesai kitlediler bana cok uzgunum ama tum malzemelerimi alip gidicem erken cikabilirsem yaniniza gelmeye calisicam. Sizleri nasil taniycam bilmiyorum, herkesin yakasinda kirmizi karanfil olsun Cumleten rasgele kurutun sarayburnunu. Bu arada gunduz en az 3000 kisi vardi diyolar sarayburnunda insallah yarin o kadar kalabalik olmaz.
Kocaman ve şahane bir afişimiz var !!! Bu akşam gördüm ,harika olmuş Onu görmemeniz imkansız zaten Emeğine sağlık Arif
Arkadaşlar bende sahurdan sora gitmek istiyorum birisi telefon numarasını verirse iyi olur ben kimseyi tanımıyorum...
Ablacım tüm arkadaşlar ile afişin önünde fotoğraf çektirmeyi unutmayın şöyle ellede kamışlar önde balıklar....
Dostum sen oraya git muhakkak birilerini bulursun... Hatta Şöyle bağıra bağıra " BALIKAVI.NET için üç defa " de bak nasıl " SAĞOL SAĞOL SAĞOL" diye cevap vereceklerdir. Baktın olmadı... Ozamanda.....Moderatör Hamdi diye seslen kesin bulursun...
Tabii ki Ahmet Sizler de yüreğimizde ,hep birlikte pankartın önünde bir gurup resmi çekeriz illaki Keşke bir gün gelse ve tüm ailemiz birlikte o resmi çektirebilsek Ne güzel olurdu