Eyvallah sennurcum ama düşünsene 50 kişilik balıkçı grubunun kandilliye yürüdüğünü.)))))) Valla gazetelere çıkarız DADAAANNN MANŞET: BALIKÇILAR EYLEMDE))))))))))))))))))))))))))))
selçuk abi kabataş müsait ama orda şu sıralar heykeltraşlar mermer heykeller yapıyor büyük ihtimal organizasyona kadar işleri biter ama heykeller orada bir süre kalır gibime geliyor, emin değilim ama listedeki kadar kalabalık olursak eğer bize engel olabilir diye düşünüyorum.
mutlaka bende gelmek isterim böyle organazisyonlara birdakine zaman olursa mutlaka gelirim tüm balıkçı dostlarımla tanışmış oluruz hemide değilmi yaw....
Hımmm Özkancım o zaman kuradan ne çıkarsa bahtımıza yaniii. Bakalım o gün gelsinde. esasında yapsak bir büyük tekne organizasyonu negüzel olur yaaaaa
Size bir öneride bulunayım arkadaşlar... Liste her dakiki kalabalıklaşıyor.. Elimize hazır böyle bir fırsat geçmişken Sitemizin adını duyuralım derim. Yani gidilecek yer neresi olsun önemi yok. Bir arkadaşımız bir bez afiş hazırlasın üzerine büyük harflerle " BALIKAVI.NET SPORTİF BALIKÇILIK KAYNAĞI .... YERİ ORGANİZASYONU 08.10.2006 " şeklinde bir yazı hazırlasın ve bulunduğunuz yere bu afişi asalım. Bu yazıyı görenler yanlarınıza geldiğinde de sirkülerden çoğaltarak gelenlere dağıtalım ve sitemizi tanıtalım. Nedersiniz....Böyle birşeyi yapma şansımız var mı?
pardon yaw 8 ekim pazar yazıyor orada bende gelirim mutlaka nereye olacağı kesinleşsin ama bizde ona göre hazırlıklarımızı yapalım değilmi yaw aramızda irtibat kura bilçeğimiz biri yada birileri olsunki buluşmamız kolay olsun yani o bakımdan bilen kişiler telefon numarasını versinlerki biz onlarla irtibat halinde olalım birde belki yeri zamanı değil ama ben yinede sorayım ben pek deniz balıkçılığı yapmış değilim ne gibi mazemeler alayım yanımaaa ewet geleçeğim bende hadi yardımlarınızı bekliyorum özel mesajda atabilirsiniz mutlaka bekliyorum...
Smena (Arif) Hamdi murat uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz (yeğeni ve kardeşi) simendifer (sennur) smyrna (sevil) Suatreis (Suat) borayto (nejat) matchbox (serkan) semiho (semih) emre cide kral balıkçı (mustafa) Rey de pascador (Ömer) Hornet (Gürkan) ve eşi Diyafram (selçuk) Muratın takası (Murat) Kemal Yaman(kemalyaman34) palukcu (erdal) zarganacı34(önder ve eşi) istanbul balıkcısı (halit) fishm@n(şenol) ruludağ (recep) wunsch(murat) barakuda(fuat) balıkcı66(davut) yakutlu61(ali emre) skoylu (serdar) yakamoz(mustafa) aynalı81(yasin ve arkadaşları) izmaritci(çağlar) Semih Umut Özkan Terkibibend (Serkan) Zeytindalı (Soylu) Korni (Koral) hgulten (Harun) DR BLOoD (Ayhan) !!!! lütfen gelmeyecek üyeler oy kullanmasın !!!! gelmeyecek üyeler oy kullandığı zaman gidilecek yerin değişmesi söz konusu bunu düşünerek oy vermeyin lütfen. listeye yazdığım kişilerden gelemeyecekler olursa bildirilsin ki silelim.
Aynı şeyi ben de düşündüm Ahmet abi... Afiş olayını değil de sirküleri düşünmüştüm ben de. Dağıtsak çok iyi olur.
geliyorum tabiki ama kiminle iletişim kuraçağız yokmu kimsede yaw telefon arayalım bir birimiziki buluşa bile lim bir yerlerde değilmi geliyorum ama mutlaka ben özelden atın mesajı yada mail atın telefon numarasını ben mutlaka gelirim dediğim gibi hadi hayırlısı bakalım...
üstadım benim bi arkadaş var onu getireyim isterseniz. Eleman oltayı atarken 50metre yarıçapındaki herkes kaçışıyor. İki defa arkadaşa attırırsak meydan bize kalır
arkadaslar bızde 2 - 3 kısı gelmeyı dusunuyoruz dıgerlerıde buranın uyesı ancak henuz vakıt var malum ramazan tam bısı soylıyemıyoruz yınede haber verım dedım oyda kullanmadım bız anadoludayız herturlu uzak zaten her yere gelırız hangısı sızlere uygun olursa
Tamam sizi bekliyor olacağız.. Diğer arkadaşlarının da nickini ve adını verirsen listeye ekleyelim. gelmezseniz çıkarırız
valla herkes iyicene motive olmuş durumda ben 8 ekimde bizden 100 m.yakında balıkcı düşünemiyorumdaha gitmeden gazetelere manşet olduk maaşşallahhhhh