Smena (Arif) Hamdi murat uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz (yeğeni ve kardeşi) simendifer (sennur) smyrna (sevil) Suatreis (Suat) borayto (nejat) matchbox (serkan) semiho (semih) emre cide kral balıkçı (mustafa) Rey de pascador (Ömer) Hornet (Gürkan) ve eşi Diyafram (selçuk) Muratın takası (Murat) Kemal Yaman(kemalyaman34) palukcu (erdal) zarganacı34(önder ve eşi) istanbul balıkcısı (halit) fishm@n(şenol) ruludağ (recep) wunsch(murat) barakuda(fuat) balıkcı66(davut) yakutlu61(ali emre) skoylu (serdar) yakamoz(mustafa) aynalı81(yasin ve arkadaşları) izmaritci(çağlar) Semih Umut Özkan Terkibibend (Serkan) Zeytindalı (Soylu) Korni (Koral) hgulten (Harun) DR BLOoD (Ayhan) Ous (Oğuz) ve dadaşlar Korkmaz5 (Mustafa) Vedat Kalfa !!!! lütfen gelmeyecek üyeler oy kullanmasın !!!! gelmeyecek üyeler oy kullandığı zaman gidilecek yerin değişmesi söz konusu bunu düşünerek oy vermeyin lütfen. listeye yazdığım kişilerden gelemeyecekler olursa bildirilsin ki silelim.
Ekledim Evet, şayet tüm bu arkadaşlar gelirse ben de çok güzel bir gün geçireceğimizi düşünüyorum Smena (Arif) Hamdi murat uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz (yeğeni ve kardeşi) simendifer (sennur) smyrna (sevil) Suatreis (Suat) borayto (nejat) matchbox (serkan) semiho (semih) emre cide kral balıkçı (mustafa) Rey de pascador (Ömer) Hornet (Gürkan) ve eşi Diyafram (selçuk) Muratın takası (Murat) Kemal Yaman(kemalyaman34) palukcu (erdal) zarganacı34(önder ve eşi) istanbul balıkcısı (halit) fishm@n(şenol) ruludağ (recep) wunsch(murat) barakuda(fuat) balıkcı66(davut) yakutlu61(ali emre) skoylu (serdar) yakamoz(mustafa) aynalı81(yasin ve arkadaşları) izmaritci(çağlar) Semih Umut Özkan Terkibibend (Serkan) Zeytindalı (Soylu) Korni (Koral) hgulten (Harun) DR BLOoD (Ayhan) Ous (Oğuz) ve dadaşlar Korkmaz5 (Mustafa) Vedat Kalfa Manblue60 (Ahmet) Admiral (Hüseyin) Atesh (Ateş) Look2Me (Enes) !!!! lütfen gelmeyecek üyeler oy kullanmasın !!!! gelmeyecek üyeler oy kullandığı zaman gidilecek yerin değişmesi söz konusu bunu düşünerek oy vermeyin lütfen. listeye yazdığım kişilerden gelemeyecekler olursa bildirilsin ki silelim.
8 ekime kadar bu liste ikiye katlayabilir..o yüzden yer seçiminin çok iyi değerlendirilmesi gerekir.. kır piknik gezisi değilki 3 mangal yansın..en az 100 olta sallanacak denize,buda geniş bir kıyı gerektiriyor..özelliklede pazarları maşallahlık oluyor sahiller..Aslında karadenize açılan boğazın başındaki mevkiler bu org.için daha elverişli gibi ama o zamanda ulaşım sorunu baş gösteriyor.. hadi hayırlısı..
Bana sorarsanız bu liste 100 kişiye ulaşmaz Hatta listeden eksilenler olacaktır. Bunu önceki deneyimlerime dayanarak söylüyorum. Ama bu listeye bakılırsa, 20 kişi garantidir. Dilerim yanılırım ama genelde böyle oluyor. Beklenmedik işler çıkınca arkadaşlarımız gelemiyor ama bu defa olmaz inşallah. Listeden yüzyüze tanıştığım 16 kişi var, onların geleceğini zannediyorum, çünkü genelde her organizasyonda bulunuyorlar ama diğerlerini tanımadığım ve meşguliyetlerini bilmediğim için, işleri çıkar mı çıkmaz mı fikir yürütemiyorum şu an Listeye eklenmemiş İstanbul'lu arkadaşlarımız da var ama sanırım gelmeyecekler. Cognitor, mozdil, AKS (işi çıkmazsa gelebilir, oldukça yoğun), Avcı 55 (Alaattin abi de mesaisi uyarsa gelebilir), Seçkin (sesi çıkmadı ), Saintantuan (org. konusunu daha görmedi), Kefal terbiyecisi (Abdulaziz, recep (ruludağ) gelirse gelecektir diye düşünüyorum)... Daha da unuttuklarm vardır mutlaka... Bakalım, hayırlısı Bu arada siz gelmeyecek misiniz ?
bu arada karnı acıkan arkadaşlar için ne düşünülüyor ..? köşede bi yerde online olamayı bekleyen bir mangalımız olacakmı acaba..?
İftar sonrası herhalde değil mi ? Ramazandayız, millete kokutacak mıyız mangalı Unuttun değil mi ? Ben de unutmuştum da hatırlattılar
Doğru lafa ne denir.. bizde iftarı bekleriz,eve gidene kadar elim ayağım titrer artık.. hele birde lüferci arkadaşların avı iyi geçerse değmeyin keyfime..
abi sabah sahur 5de sahura gelin ben o gün akşamdan gitcem sahurda beni yanlız bırakmazsanız sevinirim
Erdemcim bana kalsa hiç dönmeyeceğim,Deniz ve balık inanılmaz bir şekilde beni çekiyor..Biliyorsun yeni evliyim bizimkide maalesef hiç hoşlanmıyor..Bu istek bende çok uzun zamandır var aslında artık tutkuya dönüştü birazda..salonda bilgisayar her daim açık..bizimkide bıktı bu durumdan,idare ediyor) aslında yazın çadırlı tam donanımlı bir program düşünüyorum kendime..söyle 1 hafta uzaklarda.. ama imkanım olduğu sürece denizle,balıkla ve sizlerleyim..