slm arkadaşlar ben istanbuldan mustafa korkmaz aranıza yeni katıldım istanbuldan alabalık hastası ve diğer balık avcılarıyla tanışıp balık avlarına çıkmak istiyorum tanışmak isteyen arkadaşlar msn korkmaz5@msn.com adresinden bana mail atabilirler
HOŞGELDİN; aradığın herşeyi özelliklede dostluğu bizlerle bulursun umarım, istanbul çoğalamaya başladı semendifer artık bir organizasyon yapar .. aramıza hoş geldin
Aramıza hoşgeldin korkmaz5... dilerim forumda keyifli vakit geçirirsin... Melih Reis'in de dediği gibi, İstanbula 1 kişi daha katılmış oldu böylece... eee bir organizasyonu hakediyoruz artık... İst.balıkçısı da istiyordu hem... bakalım önümüzdeki haftalarda bir program yaparız belki belli mi olur
Sayın Sennur ağzınızdan bal damlıyor adeta biz ist balıkçıları dört gözle bekliyoruz organizasyon olmasını inşallah hayırlısı ile yaparız
korkaz5 aramıza hoş geldiniz paylaşimlarınızı,tecrübelerinizi bekliyoruz... istanbul ataga kalktı ... yakamoz emrecan merhabalar
slm sağ olun arkadaşlar inşallah güzel bir balık avı organizasyonunda yüz yüze tanışma fırsatımız olur. şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum yukarıdada belirttiğim gibi adım mustafa korkmaz aslen kırklareli'li olup doğma büyüme istanbulluyum. ist. ikitelli'de bir su arıtma firmasında servis müdürü olarak çalışıyorum
hosgeldin mustafa bey merhaba aramıza hosgeldin umarım organizasyon yapılırda birbirimizi tanıma fırsatımız olur.