Yer: İstanbul Avrupa Yakası Bir Göl Tarih: 29/08/2010 Balıklar: 1 AD 53 CM TURNA Avcı Takımlar: O.35 ASSO MİSİNA VE FERRUM 50 SARI KIRMIZI KAŞIK Sabah 5.30 da Aytekin Abim ve Yusuf arkadaşımla beraber avlağın yakınlarında yolun bittiği yerde aracımızı terk ettik.Karanlıkta çalılık patikalarda, 20 dakikalık ,mandalardan sakınarak yaptığımız bir yürüyüşün sonunda su kenarına vardık.Hava henüz karanlıkken 2. atışımda turna kaşığımı kaptı kısa mücadele sonunda Aytekin abinin kepçelediği balığı resimledik.53cm lik bir turnaydı.Gün bol balıklı geçer dedik ama ufak takipler ve saldırılar dışında bir balık daha alamadık.Herşeye rağmen doğada olmak avlanmak güzeldi.Trofe yine başka bahara kaldı.. FERRUM 50
tebrikler usta... daha iyi avlar dilerim... bu arada, mandalar yavruları olduğu zaman çok saldırgan olabiliyorlar bildiğim ve gördüğüm kadarı ile. bizzat insanlara saldırılarına şahit oldum.
Erdek de Bursa'dan birisiyle tanıştım oda turna avcısı oda lokum gibi dedi.. Kimileri sası kokuyo dedi ama kimileride sizin gibi tatlısunun en lezzetlisidir dedi..
burak kardeşim ellerine sağlık ve bu arada adreslerle ilgili olarak yapmış olduğun yoruma hayran kaldım ayrıca teşekkürler. Ve birde ben istanbulda büyüyen ve bu işe çok meraklı biri olarak henüz istanbul sınırları içinde henüz tatlı su avım hiç yok biraz zaman sıkıntısından biraz bu konudaki tecrubesizliğimden kaynaklanan birazda tatlı su avından anlamayan hiç arkadaşım olmadığından henüz hiç tatlı su avında siftah yapmış değilim. Olurda bir daha istanbul avrupa yakasında ava çıkacak olursan yanına arkadaş ararsan sana eşlik edebilirim. aracım var birlikte gidip dönebiliriz. Hem tecrubelirinden yararlanırım hemde sifdah yapmış olurum. TEŞEKKÜRLER
tebrikler. ben dün ankara çanıllıdaydım ilk defa turna avlıyorum çok zevkliydi. burak kardeş mümkünse göletin adını bana yollarmısın. berabere organizasyon yapabiliriz. ufukmutlutan@gmail.com