bana göre balıkçılıktaki en önemli şey iyi av partnerileri olmasıdır.bakırköy ve civarında oturan tüm arkadaşlara beraber av yapmak isterim.(yanlış anlaşılmasın illa bakırköy ve çevreside değil)benim için mesafede söz konusuda değil zaten nerelere gidiyoruz avlanmak için.
Sevgili Can, senin iyi niyetinden hiç şüphem yok ama tek cümlenin alınıp altının çizlmesi beni son derece rahatsız etmiş ve üzmüştür.Arkadaşlar gerekli açıklamalarda bulunmuş zaten, o yüzden tekrar başa dönmeyeceğim.Ancak böyle bir tepki neden olur, onu anlamakta zorluk çekiyorum.Senin nezdinde tüm forumdaşlara açık davetimi tekrarlıyorum.Havalar müsait olduğunda her hafta farklı bölgelerde organizasyonlar yapıyoruz, kendini bilen, acemi, usta tüm arkadaşları org.a davet ediyorum. Unutulmamalıdır ki, bireyler aileleri, aileler toplumu, toplumlar milletleri oluşturur.Yani aile yoksa millette olamazsınız.Keşke her bölgede bir çok gruplar oluşturabilsekte sonrada toplu halde bir araya gelebilsek... Sevgilerimle, sağlıcakla kal:thumb:
Merhaba bende şirinevlerde oturuyorum, mayıs - temmuz arası gittiğim bir avlak var, zamanı geldiğinde katılırsanız birlikte av yapabiliriz, şimdilik kendimi istavrite hazırlıyorum havalar az düzelsin ilk hedefim o olacak, daha sonra ise bahsettiğim avlakta eşkina ispari olacak