İstanbul ve çevresi organizasyon ve tartışma platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında hknrgn tarafından paylaşıldı.

1. erdemyılmaz

erdemyılmaz ERDEM YILMAZ

Favori Kamış:
    DURUMA GORE BİLDİGİM HER TÜRLÜ YASAL MALZEME
    En İyi Avı:
    EŞKİNE 1,5 KG.,56 CM. TURNA
    yok abi bozulmuyorum bozulcak birşey yokki ortada bozulayım zaten onuda yazarken güldünüz değilmi diye söylüyor :):)bozulcak birşey yok yani

2. feyyaz

feyyaz

Favori Kamış:
    turna fresh 3,90 okuma
    En İyi Avı:
    Lufer
    Erdemciğim bu kadarda olsun yani,yarının tohumlarını bu günden atalımki gır gır sabah körü başlasın.

3. hakanozden

hakanozden hakan

Favori Kamış:
    420 3 parça dam black panter //390 linefea tuornement surf
    Favori Makine:
    banax sx3000
    En İyi Avı:
    3,5 kg kalkan
    feyyaz abi ve yaşar
    saolun halletmeye çalışıyoruz inşallah sorun çıkmazda hallederiz işleri :D :D

4. hpras

hpras

herkese merhaba

acemiler için uygun olabilecek bir olta takımım var. yeni başlayan tecrübesiz biri için tavsiyeye ihtiyaç duyuyorum. pazar günü istanbul'a çok uzak olmayan, muhtemelen balık tutmakta başarılı olamayacağım için doğal güzellikler ile avunabileceğim birkaç yer tavsiye edebilir misiniz? Ayrıca yanıma almam gereken "olmazsa olmaz" ekipmanlar nelerdir? Herkese rastgele...

5. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    Ne o yahu, bakıyorum arkamdan atıp tutuyorsunuz.:p

Ben midyeyle lüfer tutuyorlar demedim.

Türkçeyi de güzel kullanalım, bu konuda da doğrularımızı paylaşalım derken, örnek olarak lüfer midyeyle tututlur desem gülersiniz yani bu yanlış bir bilgidir, öyleyse dil yanlışlarımızı da kabull etmeyelim düzeltelim , demek istedim.
    Haydi bakalım rastgele.
    Raporu bekliyorum.:)

6. ilkermalay

ilkermalay balina

evet arkadaşlar bilmiyordum maalesef çok uzgünüm zaten bilsem gitmezdim ama gerek sizden gerekse doğadan özür diliyorum lakin baya bir gurup vardı ve kesinlikle en azından benim bulunduğum bölümde balık avlamak yasaktır diye bir tabela yokdu nerdeyse tamamınıda yaya olarak gezdim diyebilirm. av olmadığı için ve orada tanıştığım arkadaşlar hiç böyle bir konudan bahsetmedi ayrıca erdembey orada elektrik direklerinin olması olta balıkcılığı için engel olcağını sanmıyorum ayrıca görev yapmıyorlar. gözetlediğim kadarıylada suda bayağı azalma var ve ayrıca ilk defa gittiğimide belirtmeliyim

7. xmrx

xmrx

Talat Baba -3- Operasyonunda gazanız mübarek olsun..
    Kazasız belasız eğlenceli bir av geçirirsiniz inşallah.
    Talat Baba sana zahmet Kaptana Selamlarımı ilet..
    Rastgele...

8. feyyaz

feyyaz

Favori Kamış:
    turna fresh 3,90 okuma
    En İyi Avı:
    Lufer
    şaka

Reisim bizimki şaka işte ne yaparsın,hala fırsatı bulunca gıdıklıyoruz.Ama darılma sende örnek vermişsinki bazı acemiler bunu havada kapar.Bende fırsatdan istifade edeyim dedim herhalde yanlış yapmadım.Ayriyeten bilgi bilgidir , bende bunu uzaltır kısaltır,bir şekilde kullanırım.:):):):)Hemde zevk ile.

9. feyyaz

feyyaz

Favori Kamış:
    turna fresh 3,90 okuma
    En İyi Avı:
    Lufer
    Emreciğim seni arayacağım inan ,inşallah gelecek defaya beraber oluruz.Ayrıca harekat için temennilerine teşekkürler.Pazar gününe iyisinle kötüsünle olayı hikaye edeceğim.Şurası muhakkakki çok güzel bir gün geçireceğiz.

10. Günaydın İstanbul..

11. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    günaydın bülent abi

12. erdemyılmaz

erdemyılmaz ERDEM YILMAZ

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ben uyarı için söylemişdim direklerde elektirik varmı yokmu hatırmaıyorum balık tutmayı engelleyeceginden degil belki tehlikeli olur diye söyledim

13. feyyaz

feyyaz

Favori Kamış:
    turna fresh 3,90 okuma
    En İyi Avı:
    Lufer
    Arkadaşlarım,günün raporunu sıcağı sıcağına yazayım dedim.Bir gün evvel,elim yazmaya dilim söylemeye varmıyor demiştim,aynen söylediğim gibi oldu.Bir ara
    akan fazla kan Jaws sendromu yaratacakken,Allahtan devreye kaptan girdi;
    'arkadaşlar döktüğünüz kan yetmiyormu?Birazda haftaya bırakın' deyince,akan sular durdu ve bizde harekatı bitirdik.Birliklerin savaş alanına intikalleri,araların-
    daki uyum ve cephedeki özverili çarpışmaları hakkında hiç kimse kötü bir söz
    söyliyemez.Bir gün evvel ben acemiyim diyen arkadaşlarımın nasıl birer 'avcı'
    olduklarını görmeliydiniz.
    Sabah ilk önce çinekop,tirsi ve izmaritlerin 'çevirme' merkezden ise istavritlerin hava indirme destekli anfibik harekatlarını izledik.Önce cephemizin merkez ve kanatlardaki müthiş direnişlerini ve sonrada senkronize şekilde mukabil taarruzlarını gördük.Erdem izin isteyip ayrıldıktan sonra mücadeleler daha da
    kızıştı.Ne zamanki Kaptan 'Yeter,acıyın,haftayada bırakın deyince,akan sular durdu,mücadeleyi 17 30 civarında durdurduk.Biliyorum bazı arkadaşlar 'resim'
    diyecekler,Abdullah Bey kardeşimiz ganimetteki kendi payının resimlerini çekti.Hafta içinde siteye ulaştırmaya çalışacak.
    Kıymetli arkadaşlarım balık tıtmak işin espirisi,açık havada ,güzel bir gün geçirdik.Aramızdaki ilişkiler,şakalar , masa ve içki adabı süperdi ki her şeyden güzeli budur.Sağ olsun arkadaşlarım ,hep beraber , olan güzellikleri paylaştık.

Son düzenleme: 7 Nisan 2007
  14. serhatcenk

serhatcenk

:D :D :D Ne desem bilmem ki... Topu N@mık'a atıyom... Aradan çekilip tebrikler diyorum... :rolleyes:

15. feyyaz

feyyaz

Favori Kamış:
    turna fresh 3,90 okuma
    En İyi Avı:
    Lufer
    Bu arada yazımı bütün BALIK AVI NET AİLESİNİN dahada güzel günleri paylaşmaları dileği ve naçizane geçen haftalardan aklıma gelen'bu gün balıksız
    döneniniz varmı?' sloganı ile bitiriyorum.Saygılarımla.

16. erdemyılmaz

erdemyılmaz ERDEM YILMAZ

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ya aklıma geldi biz ortaköyde yaşar abiyi alırken birileri vardı ümit abiydi(çinekop)galiba geç hatırladım abi kusura bakma

17. N@mık

N@mık

Favori Kamış:
    Bilgi, Deneyim, Emek, Sabır ve Nasib
    En İyi Avı:
    Kocaman bir hayaldi kaçan
    Kıraçada mı yok??:D :eek: :D

18. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Harikasınız Talat amcacım. Balıkları göremedik ama :rolleyes: anlatımınızdan avın bereketli olduğu anlaşılıyor. :) Neşeniz daim olsun...

19. kral balıkçı

kral balıkçı mustafa gedikoğlu

Favori Kamış:
    surf
    En İyi Avı:
    çino sarı lüfer istavrit izmarit zargana vs....
    komutanım tek kelime ile harikasınız yürağine sağlık talat hocam :eek: :)

20. feyyaz

feyyaz

Favori Kamış:
    turna fresh 3,90 okuma
    En İyi Avı:
    Lufer
    Teşekkürler Serhat Cenk kardeşim,mutlulukları paylaşmak daha da büyük mutluluk.