İstanbul ve çevresi organizasyon ve tartışma platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında hknrgn tarafından paylaşıldı.

1. Yakamoz

Yakamoz MUSTAFA

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR55 MAKİNE
    En İyi Avı:
    DOSTLARIM
    Ya arkadaşlar bu aralar daha doğrusu bu kış balıkta bir azalmamı var ? Yoksa banamı öyle geliyor Balıkçı tezgahlarında bile bir tat tuz yok gibi ne olacak bu işin sonu:confused:

2. mrcoruh

mrcoruh

Favori Kamış:
    Daiwa GS9 ve King 4.20 kamış
    En İyi Avı:
    lüfer
    Tayfun izmarit falan aldığınızı söyledi ama herhalde tek tük anlaşılan

3. erdemyılmaz

erdemyılmaz ERDEM YILMAZ

Favori Kamış:
    DURUMA GORE BİLDİGİM HER TÜRLÜ YASAL MALZEME
    En İyi Avı:
    EŞKİNE 1,5 KG.,56 CM. TURNA
    aynen abi öyle

4. kral balıkçı

kral balıkçı mustafa gedikoğlu

Favori Kamış:
    surf
    En İyi Avı:
    çino sarı lüfer istavrit izmarit zargana vs....
    selamlar bugün sarayburnundan boyları gayet güzel istavritler yakaladık
    görüntüler kıyı avcılığı hafta sunu için başlığının içinde iyi seyirler:)

5. kral balıkçı

Favori Kamış:
    surf
    En İyi Avı:
    bugünkü av yaptığımız sarayburnundan az da olsa görüntüleri sunuyorum arap celal ahmet özdemir nofear tayfun ve kardeşi fatalerror taygun...........:)

rastgelsin........:)

6. Eczacı

Eczacı

Favori Kamış:
    olta
    emeklerinizin karşılığın alırsınız umarım arkadaşlar:) yanlız soğuktan eller şişmiş rengi değişmiş:D :D kolay gelsin hepinize:)

7. aterina

aterina

Favori Kamış:
    remıxon çelik sargı 4m
    En İyi Avı:
    en irileri:palamut,kırlangıç
    erdem abiler görmesin bunları:D:D:Dzaetn anlaşılan fazla balık tutamamış:(bide galiba hasta olmuşlar:(bu arada ggeçmiş olsun abilerim:)inşallah bir daha ki sefere:D:D:D

8. GurkanYazıcı

GurkanYazıcı

Favori Kamış:
    Kaşık,Çapari,Yemli Takım Sabır
    En İyi Avı:
    Kayda değer henüz bişi yok :)
    Dün Gece Bende karaköy köprüde idim köprü üstünde hiç bir şey çıkmıyordu fakat sonrada ufak bir yer değişikliği yapıp karaköy vapur iskelesinin yanındaki dubanın üstüne çıktım yaklaşık 20 kilo kefal aldım :)

9. Af buyurrr:D :D

10. [​IMG]

Hatırlatayım...

11. ''FatalErroR''

''FatalErroR''

Favori Kamış:
    okuma impact ron thompson 3,50 surf kamıs alba star 3,50 kamıs 2xLyra 600-60 (:
    En İyi Avı:
    Max Kamış Okuma makına (:

dubanın ustunden tırıvırı ıle avlanan kısıler wardı sızmıydınız yoksa ?

12. Eczacı

Eczacı

Favori Kamış:
    olta
    bence yazım hatası olmuştur 2 kilo yazacaktın sanırım GurkanYazıcı:)

13. Arkadaşımız bu şekilde bakmış sanırım:D :D :D

14. Yada 20 yazan çizelgenin cm değilde kilo olarak algılamıştır,değilmi Gürkan..

15. Arkadaşımız bu şekilde bakmış sanırım:D :D :D

Burun ucu yanii,salise:D :D

16. Demekki ben daha az içmişim:D :D :D

17. kral balıkçı

Favori Kamış:
    surf
    En İyi Avı:
    kesin yanlış yazılmış tır kesiiin
    ama inşallah öyledir malum amatörüz:D :)

18. kral balıkçı

Favori Kamış:
    surf
    En İyi Avı:
    şimdiiiiiii raporu tüm anlatımı ile yazalım

güzel macera ve adrenalin dolu bi hafta geçirdik
    benim maceram dün 16.20 sularında unkapanı köprüsünden başladı
    erdem abiden aldığım talimat ile unkapanı köprüsünü kolaçan ederek galata köprüsüne geçecektim baka baka gidiyorum köprünün şişhane tarafında gayet güzel boylarda istavrit alıyorlar aslında kefale atıyorlar kurt ile ama kefalden eser yok o yüzden istavritler atlıyor oltaya neyse hemen bi tel açtım erdem abiye durum böyle böyle boşver olum gel yanımıza burada bakarız dalgamıza dedi ve orta sürat yürümeye devam ettim gittim gittim küçükpazara geldim
    birde baktımki olay daha yeni 1 dakika içerisinde gelişmiş gibi görünüyordu
    malesef yaşlı bi teyzemize transporter çarpmış:( olayın gerçekleştiği yer 10 metre gerisinden yaklaşık 30 saniye kadar olan bitene baktıktan sonra yoluma
    devam ettim ve geldim köprüye bizimkiler ful ekip oradalar ve tam tehşizat
    binimum donanımlı muhabirlerimiz profosyenel fotoğrafçılarımız diren ablam ve
    deniz abim oradalar tabiki her zamanki gibi koyu bi muhabbet ve diğerleri yavuz,serdar,ahmet ve erdem abiler hepsi mevzilenmiş balık peşindeler idi
    ve havada soğuk olduğu için tedarikli idim termos her zamanki gibi yanımda
    ve çaylarımızı doldurduk içiyoruz bi üye arkadaşımız bizi arıyor ama tanımadığı için acaba bunlarmı değillermi diye düşünürken yanımıza yaklaşıyor ve mert abim olduğu anlaşılıyor yengemizide takmış koluna bu arada yenge ellerine sağlık kekler harikaydı sağolasın onlarda tam dopink gibi geldi :eek: :)
    bir de batık ki ne görelim teknenin biri ağırdan ağırdan sağ tarafa kıyıya doğru iskelenin istikametine yanaşmaya çalışıyor ve teknenin içinde ne var dersiniz
    :mad: hemen hep birlikte 158 i telefon yağmuruna tuttuk ve 5 dakika geömeden sahil güvenlik botu anında olay yerinde ama başka bi tekneyi gözü ne kestidiği için öteki tekne tam ağı serme safhası içerisinde iken ağı yarı sermiş bi vaziyette iken o telaş içerisinde ağı kesiveriyor
    kaçmak için yönün sahil güvenlik botundan ters istikamete çeviriyor ve hemen bi telefon daha hemen uyardık yanlış teknenin peşinde olduğunu sonra nihayet tekneyi fazla açılmadan yakaladılar ama bi 10 15 dakika konuşmalardan ve alıkoymalardan sonra telefon görüşmemizde attıkları ağın 12 kulaca kadar serbest olduğunu öğreniyoruz ama kesinlik ile serbest olmaması lazım bu işte var bi iş ama biz ağı kestirdiğimiz için kötü emellerinin yarım kalmasından ötürü sevinçliyiz en azında hepsin attırmamış olduk:D
    ve saatler geçtikçe sırası ile yavuz, deniz abi ve diren abla yanımızdan ayrılıyor ve bende 20.10 civarında yanlarından ayrılıyorum benden hemen sonrada tayfun ve kardeşi köprüye sabahlamak için geliyor .
    sonrasında serdar abide yanlarından ayrılmış ve en son erdem abininde küçük bi arhatsızlığı çıkması ile ayrılanlara oda katılıyor ve sabah arap celal abi ile beraber sarayburnunun yolunu tutuyoruz sabah namazı falan derken mekana varışımız saat 07.45 oluyor başlıyoruz balıkları çekmeye ve hemen aradan 1 saat geçmeden ahmet abi,tayfun ve kardeşi taygun yanımıza geliyorlar
    at çek beyler sağa kayalım olmadı yunuslar ile uğraşalım der iken biryandan karışan takımlar ile uğraşıyoruz biryandan balık yakalamaya çalışıyoruz biryandan da saat ilerli yor ve mekandan ayrılma ve günün balık tutma adına bitmesine karar veriyoruz kar,yağmur ara ara rüzgar lada mücadele etiğimiz ve soğuğuda unutmayalım
    sarayburnundan ayrılıyoruz ahmet abiyi tren istasyonuna bıraktıktan sonra tayfunlarıda eminönünde bırakarak evin yolunu tuttuk
    sonuç mu sonuç yaşadığımız bu güzelliklerin bize yaşattığı anlatma ile bitiremeyeceğimiz enfes bi haftasonu
    herkese teşekkürlerimi sunarım unuttuklarım var ise affınıza sığınaraktan noktayı koyuyorum sevgiler saygılar kancanız yemsiz kovanız balıksız kalmasın
    cümleten rastgeleeee..............:)

19. ultrass

ultrass

Favori Kamış:
    6 adet mutelıf kamıs ve makınalar 3 adet takım cantası
    En İyi Avı:
    antalya -side 13 kg kuzu
    anlatım cok guzel mustafa balık bahane muhabbet sahane vazıyetlerı .bırde soguk olmasa cok daha keyıflı olacakmıs herkeze bol balıklı gunler

20. kral balıkçı

Favori Kamış:
    surf
    En İyi Avı:
    çok teşekkür ederim abicim
    güzel düşüncelerin için sağolasın :)