Merhaba Arkadaşlar, Siteye ilk defa giriyorum ve inanılmaz şekilde mutlu oldum böyle bir sitenin varlığından haberdar olduğum için. Sabahtan beri aralıklarla siteye girip forumları okuyorum ve fotoğraflara ibretle bakıyorum. Sormak istediğim şu : yakında planlanan bir organizasyon var mı acaba? Bu konuda tanıdığım çok fazla insan yok, sadece yeşilköy sahilinde tekne kiralayan bi abi tanıyorum o kadar. Ve balığa çıkmak istediğimde çok masraflı olmasın diye arkadaşları balık tutmaya ikna etmek için baya bi çaba sarfediyorum. İstanbulda hep çapari ile istavrit tuttum ve bazen denizde öbek öbek balık tutan tekneleri gördüğümde işim gücüm ne ise bırakıp tekneye atlayıp gitmek istedim. Çeşitli balıkçı barınaklarına gidip sorduğumda ya pek yardımcı olmadılar yada yüksek meblalarda ücret istediler. Ataköy civarlarında oturuyorum, eğer bu civarlarda oturan böyle programlar yapabileceğimiz arkadaşlar varsa hepberaber çeşitli organizasyonlar yapabiliriz. Forumda okuduğum kadarı ile bu tarz balık gezileri yapılıyor ve bende bir şekilde dahil olmak isterim. Saygılarımla KUTAY