Aşağıda verilen linki incelemenizde yarar var düşüncesi ile sizin ile paylaşmak isterim. http://www.yelkenokulu.com/daksar.html
Ahmet abi çok çok teşekkürler, gerçekten faydalı olacak bizim için İhbar yapabileceğimiz bir yer daha oldu böylece... Sağolasın,
Kızmayın, gücenmeyin ama ben geçen sene tekneden ağ atanları sahil güvenliğe şikayet ettim. Sahile çok yakın avlanıyorlar diye. Aldığım cevap net ve basitti. Onlar fanyalı ağ atıyorlar. O da amatör balıkçılığa girer, bunda derinlik sınırlaması yok dediler. Birşey yapmadılar kısacası.
Tekrar teşekkürler abla... Vermiş olduğum link özel bir birim olup, sahil güvenlik ile bağımlı değildir arkadaşlar. Tabi bunun yanında sahil güvenliğide bilgi vermeliyiz. Bu linki sırf anternatif olabilecek bir birim olarak vermiştim.. Not:Sevil abla çok özel olacak ama mesaj kutunu boşaltırmısın...
Sahil Güvenlik==DAK/SAR Önder Merhaba verilen link'e bir daha bakmanda fayda var. DAK/SAR'in Sahil Güvenlikle hic bir ilgisi yok. Onlar AKUT'un karada yaptigini Denizde yapmayi planliyorlar. Mesela Allah korusun bir kaza veya hastalik veya bir ariza yada denizin ani ve umulmadik bir anda patlamasi gibi durumlarda yardimina kosmaya hazirlaniyorlar. Rasgele