istanbuldan antalya ya yeni taşındım

Konu, 'Bölgeler' kısmında melihant tarafından paylaşıldı.

1. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    valla bende her yaz gelir 1-2 hafta kalırdım orda
    ama bu sene iş değiştirdim sanırım yıllık izin vermicekler
    bi yolunu bulamazsam bu sene orda balık tutma keyfi yaşayamıcam :(

2. melihant

melihant melih

ozan bey çok çok teşekkür ederim bu degerli bilgileriniz için dikkate alacagım sagolun:) :)

3. melihant

melihant melih

geldiginde irtibatlaşıp birlikte çıkarız inşallah seçkin kardeş:)

4. atesbasak

atesbasak ateş başak

Yem Konusunda Arkadaş Zaten Bilgi Vermiş.. Bölge Bakimindan Sabah Erken Saatlerde Konyaalti Sahilini Tercih Et..mirmir I Her Iki Yemle Avlarsin..zaten Balik Tutanlari Görürsün Oralarda.. Ne Tutuyorlar Izle.. Sende Ona Göre Davran Diyeceğim Ama Antalyali Balikcilar(sangi Onlarin Baliklarini Bitirecekmişsin Gibi Bilgi Vermeye Bilir )merak Ediyormuş Gibi Davran önce Derim..
    Sakin Bir Denizde Sabah Erken Saatlerinde Rapala Ile Turna (barakuda) Da Avlayabilirsin.. Ama şuna Inanmani Da Isterim Koca Antalya Sahilinde Sadece Mevsimine Göre Gezici Balik Olur.. Diğer Zamanlarda Mirmir Ve Sinek Avlarsin.. Rasgele

İLAVE OLARAK :BALIK İŞİ KEYİF İŞİ DİR.. KEYİF ALMAK İÇİN BİRAZ ELİNİ CEBİNE ATARSAN 15-20 YTL GİBİ.. LİMANA GİT ORADA HAFTASONU KAYIKCILAR BALIĞA ÇIKARTIYOR.. ŞU SIRALAR İYİ BİR TAKIMLA BOL BOL İZMARİT ALIRSIN ..ARADABİR DE MERCAN.. DİKENLİ TRAKONYA YA DİKKAT ET.. YAKALADIĞIN BALIĞA HEMEN YAPIŞMA ..YOKSA HASTANEDE AÇARSIN GÖZÜNÜ..KAYIKCILARDA HAKAN ADINDA KAYIK VAR ONUN TEKNESİ RAHAT DIR.. YİNE DE TERCİHİNİ SEN YAP..
    RASTGELSİN..

Son düzenleme: 20 Nisan 2008