Merhaba sevgili dostlar, aranıza yeni katıldım. İğneniz keskin, misinanız mukavim olsun. Saygılarımla Hasan MISIR İgdaş İstanbul Bölge Md. Bilgi İşlem
Hasan tekrar hoşgeldin , iyi vakit geçirmen dileğiyle. Profiliniz bölümünden imza ayarlarını bizimkiler gibi yaparsan. hiç eksiğin kalmayacak. Yaşını bilmediğim için abi mi diyeyim, amca mı , kardeş mi bilemedim
Hasan bey merhaba, aramıza hoşgeldiniz... yaklaşık 1 saattir mail adresinize aktivasyon için bir mail göndermeye çalışıyorum ancak, mailleriniz geri dönüyor, nedenini anlayamadım malesef. Mail kutunuz dolmuş, ya da şu an için geçersiz bir adres olabilir mi ?
Aramıza hoş geldiniz Hasan Bey..bakıyorum boşta gelmemişiniz..Bereketli avlarınızın devamını dilerim..
Sayın Moderatör, önce şirket mailimle, sonra hotmaille üye oldum aktivasyon kodları gelmedi. Herhalde hotmailde problem var. Şimdi gmail ile üye oldum. hmisir adlı kullanıcıyı silebilir misiniz. Mükerrerlik olmaması için. Saygılarımla
Hoşgeldiniz umarım iyi paylaşımlar ve güzel bir tat bulacaksınız... Mutlu ve sıcak dakikalar dileklerimle...