Selam arkadaşlar... Ben Gürol. 1972 Boyabat/SİNOP Doğumluyum. Denizden anlamam. tamamı ile tatlı su balıkçısıyım. kafama görede balıkçı arkadaş henüz bulamadım. belki buralarda buluruz. bayramın 2. günü gitmek istiyorum ama gelen yok (bazen de saçmalıyorum galiba) buradan ve buradan benim hakkımda daha güzel bilgiler edinebilirsiniz.... mail olarakda gurolermis@gmail.com adresindeyim. Yayın tutmayı ve sazan tutmayı çok seviyorum. Yaklaşık 23 Kg lik yayın rekorum var. bu sene egale etmeyi düşünüyorum ve hedefliyorum. Sadece olta ile tutarım. ağ ve benzeri atmam. 25-30 adet kamış var zaten. tabi yukarıda yazdıklarım istanbul ve çevresi için geçerli. Tekirdağ ve kırklareli ne giderim genellikle. Sazanda ve yayında tek iğne ve dip kullanırım. cmtesi ve pzr çalışmadığım için ekseriya cuma akşamından gider, pazar akşamı dönerim. içki içmem içenede karışmam. Her gölün balık yeminin değişik olduğuna inanırım. inanmaktan öte tecrübem war. daha forumdaki yazıları okuyamadım. evde PC olmadığı için iş yerimdeki PC den ancak takip edebiliyorum. Burada bulunan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim... işte sizlere kameramdan eşsiz doğa manzaraları
Gürol aramıza hoşgeldin, renkli bir kişilik olduğun belli, siteye de ayrı bir renk katacağını düşünüyorum, dilerim paylaşımın daimi olur.
hoggeldin hosgeldin aramıza inşallah kalıcısındır yeni yıla bol balık ve yeni bire oltayla girersin amin
Gürol bey merhaba, sizi burada görmek çok hoş, tam da dün size ortak bir arkadaşımızın blogunda yorum yazmışken "büyükdalga" yı hatırlarsınız sanırım Aramıza hoşgeldiniz, dilerim keyifli paylaşımlar yaşarsınız Sevgiler,
Gürol Hoşgeldin. İnşallah rekorunu kırarsın. (İlk mesajındaki (V) harfi yerine yanlışlıkla !!! yazdığın (W) harflerini, doğrularıyla değiştirdim. Umarım bundan sonra beni yormazsın. ) Forum kurallarının (e) maddesini okumanı dilerim.
( w ) Alışmışım W harfinin yanında E - A - S harflerini sık kullanırım Dikkat etmeye çalışırım. Dikkatimden kaçsa bile reis Yani Mahir amca nasıl olsa düzeltiyo