İstanbul'dan üzücü bir rapor!!

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında KEFALKIRAN tarafından paylaşıldı.

1. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    SHIMANO, BROWNİNG, LİNAAFFE, DAİWA, CARMORAN
    Favori Makine:
    Daiwa emblem pro 5000,RYOBİ,spro
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    Merhuma CENABU ALLAH'TAN RAHMET Ailesine başsağlığı Ordaki vefasız insan müsvedde lerinede akıl diliyorum,İnanın bazı bölgenin avlaklarında insan kalitesi çok bariz belli ediyor,Ben asla köprüye gitmedim gitmemde,herkesi aynı tutmuyorum bazı arkadaşlar üzerine alınmasınlar,(aralarında çok iyi insanlarda var keza bir çok arkadaşımda oraya gider) ama balık tuttuğu yere işeyen bir insan müsveddelerinin gittiği bir yere gitmem arkadaş o pisliğin içine gidenede yakıştırmam,yazıklar olsun diyorum başkada bişey demiyorum,ALLAH bilir adam kalp krizi geçirirken bile balık tutacaz diye adamla ilgilenmemişlerdirbanghead

2. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    merhuma allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. fotograflar gerçektende içler acısı. bu konuyu okumasam çok daha iyi olacaktı. bütün enerjimi aldı götürdü.

3. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Hala balık tutmaya devam edenleri görünce insalığımdan utandım. Lanet olsun. İnsan kılığından gezen , ruhsuz yaratıklar ile dolmuş etraf .

4. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Vega Potenza Moon Star 425 - 150 - 220 gr & İtalcanna Kombat 4.20 cm - 220 gr
    Favori Makine:
    DAİWA WINDCAST Z 5000 & Penn Affinity 7000
    En İyi Avı:
    Bkz raporladığım avlar....
    Nemi yapacaktı..
    Bak anlatayım sevgili dostum derdim polisi lekelemek değil onlarda bizim evlatlarımız.Onlarıda ana baba meydana getirdi,lakin
    Eli cebinde gelen geçen kızlara bakacağına telsizden anons geçip olay mahalline ambulans gelişini hızlandırabilirdi.Tamam adama can verecek hali yoktu belki ama olay mahallini sarı bantla çevirmeyle olmuyor bu işler. Birbirimize iş öğretmeye kalkarsak bu memleketin hali nice olur..

Sevgi ve saygı dileklerimle

5. UĞUR_AKIN

UĞUR_AKIN Uğur AKIN

bende dün gazetede okudum haberi. vefat eden bir vatandaş yerde yatarken balık tutmak bana da etik gelmiyor. ama konuyu açan arkadaş eksik yazmış. vefat eden kişinin rahatsızlandığını gören diğer balıkçılar ilk müdahaleyi yapmışlar ve hemen ambulans çağırmışlar. ama eleştiriyi çokta abartmamak lazım sonuçta vatandaşın kurtulması için ellerinden geleni de yapmışlar.

6. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Allah rahmet eylesin, ben de bu sabah televizyonda görmüştüm haberi, yanında balık tutmaya devam eden kişilere mikrofon uzatılıyor, bir tanesi 15 senedir burada avlanır selamlaşırız diyor, bir diğeri 15-20 yıllık arkadaşım tanıyorum kendisini adı şu soy adı bu diyor, yani adını soyadını bilecek kadar tanıyor ama cansız bedeni orada yatarken balık yakalama ümidi ile oltasını yine denize savuruyor...
    Sözün bittiği yer...

7. hakanblmr

hakanblmr hakan

Favori Kamış:
    shimano modelleri ve uzun göl kamışı
    En İyi Avı:
    sargoz 1 kilo
    uğur bey harika bi noktaya değinmişsiniz kalp krizi geçirirken balıkçılar müdahale etmişlerdir zaten okadar duyarsız bi millet değiliz ölüm geldikten sonra ne yapsın balıkçılar oltaları denize atıp allaha isyan mı etsinler yada izdiham mı yaşansın şerit çekilmiş başında bir polis 112 acil vefat eden balıkçıyı hastaneye kaldıramaz savcı gelir olay yerini inceler öyle kaldırılır balıkçılar balık tutacak yayalar yürüyecek arabalar da köprüden geçecekler medyada bu olayın öncesini araştırmadan haber yapacak

allah yakınlarına sabır versin

8. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    Ben Doctor'a katılıyorum.

Oradakilerin yapabileceği bir şey yok.

Ve Life goes on.

Allah taksiratını affetsin.

Her nefs ölümü tadacaktır.(Ayet meali)

Allah'tan dileğim, hepimizin hali ve sonu hayırlı olsun.

9. ozkan79

ozkan79 özkan

Aminnn....

10. umutemin

umutemin MEHMET EMİN GÖKALP

abi emin ol orayı güvenlik çemberine almadan önce yapmıştır senin dediklerini. ambulansa, haber merkezine ve muhtemelen de cenaze aracına bile haber verilmiştir...EE ondan sonrada haliyle beklemeye başlamıştır gelmelerini...
    Kusura bakma abi ama bence sen kendi kendine cevap vermişsin bak senin mesajının sonunda yatıyor anahtar cümle :"birimize iş öğretmeye kalkarsak bu memleketin hali nice olur."
    SAYGILARIMLA...

11. mudeli

mudeli Gökhan

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    selimhan 4300 gr
    Herkes birşeyler demiş

amma benim midem bulanıyor bu resim karşısında ve iğrenıyorum yanıbasında bırı olu yerde yatıyorken balık tutabılen duygusuz ınsanlardan.Sanki adli tıpda görevli doktor bu millet.Hergün gördüğü manzara karşısında yemektende kesilmez keyiftende.Biraz insan olun insani duyguları içinizde yaşatmaya bakın. olenle olunmez olum allahın emri takva sahıbıysenızde bu olumden etkılenmıyorsanız eyvallah ama bu ne vurdumduymazlıktır.bı arkadasın dedıgı gıbı ınsan annesını babasınıda uzerınde yuk zul gorup vapura zor bıraktıgı bu dunyada gelecek nasıl güzel olacak hep beraber gorecegiz.

12. demir01

demir01 gürsel demir

En İyi Avı:
    70cm minekop
    Allah rahmet eylesin, diğer durum çok düşündürücü?

13. mehmet0625

mehmet0625 Mehmet

Favori Kamış:
    okuma v system 240cm 10-40
    Favori Makine:
    shımano exage 4000 fd
    En İyi Avı:
    Lambuka 63 CM
    herşeyini kaybet ama duyarlılığını aslaaaaa.... oradaki insanın halini umursamayan tüm duyarsızları kınıyorum...