İstanbullu dostlar! narlıda buluşalımmı?

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında night fisher tarafından paylaşıldı.

1. sessizdenizci

sessizdenizci Mustafa

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 425-250, Okuma Safina-x Tele-Spin300, Ron Thomson Tyron teleskopik 270. mt
    Favori Makine:
    Okuma Avanger AV40, Okuma Safina Pro SPA 65, Lineaeffe Rapid Drake RD 30, Silstar
    En İyi Avı:
    Büyük balık kaçtı
    Fatih Abi merhaba,

Öncelikle bu organizasyonu düşünmüş olmandan ve gerekli ayarlamaları yapmandan dolayı çok teşekkür ederim. Bildiğim kadarı ile bu organizasyonu geçen hafta sonu için planlamıştın, maalesef iş yoğunluğundan dolayı üzülerek katılamadım.

İstanbul dan gelmeyi isteyen, gelebilecek arkadaşlar olarak önümüzdeki bir kaç hafta sonrası için bir tarih kararlaştıralım ve sayı oluşturmaya çalışalım. Böyle bir hafta sonu organizasyonla bir araya gelelim. Balık olmasa bile muhabbet senle tanışmış olmak yeter.

Ne diyorsunuz arkadaşlar, var mı gelmeyi planlayan ??

2. jagger16

jagger16 Ercan

Fatih abi merhaba

Yorumlarınızı sürekli takip ediyorum.Sizinle organizasyonlara katılmak isterim abi. Bursada yaşıyorum. Hatta geçen hafta narlıda sizi tanıdım 5 metre yanınızdaydım selam vermek istedim fakat çekindim :)

Önümüzdeki hafta organizasyon varmış ama havalar pek iyi gitmiyor özellikle bu hafta sonu bozuk olacak planınız nedir ?

3. jagger16

jagger16 Ercan

Fatih abi merhaba

Sizinle organizasyonlara katılmayı çok isterim üyeliğinizi sürekli takip ediyorum. Hatta 2 hafta önce narlıda denk geldik tabi siz beni tanımıyorsunuz pazar günüydü. Size selam vermek istedim ama açıkçası çekindim. Teknenizin 5-6 metre sağınızdaydık.

Organizasyon vs. olursa gelmek isterim abi fakat bu hafta havalar kötü gidiyor planınız nedir ?

4. tamath

tamath Burçin ŞENTÜRK

Favori Kamış:
    Trabucco Poetica MN2 - 425 - 200gr
    Favori Makine:
    Okuma RAW II
    Bu hafta sonu için pek hevesliydim, eğer ayarlayabilirsem 2 kişi gelmek isteriz aslında. İlk defa bu topic'e cevap yazdım sanırım forumda henüz mesaj gönderemiyorum, vaktiniz varsa telefonunuzu yazın ben arayayım :)

5. tamath

tamath Burçin ŞENTÜRK

Favori Kamış:
    Trabucco Poetica MN2 - 425 - 200gr
    Favori Makine:
    Okuma RAW II
    yukarıda yazdığım gibi bu hafta sonu gitmeyi planladık iki kişi, bundan sonraki organizasyonlardan da haberim olursa katılmayı isterim.

6. jagger16

jagger16 Ercan

Hafta sonu için hava durumu pek iç açıcı değil gitmenizi önermem. Bir sonraki hafta daha güzel gözüküyor, organizasyon olursa katılmak isterim

7. Anahtar

Anahtar Soner YURDAER

Favori Kamış:
    Okuma Cedros 4.50 ve Okuma Cedros Jig, Okuma V-System Spın10-30 ve 20-40gr modelleri.
    Favori Makine:
    Okuma Cedros CJ-65 Okuma Trio 55
    En İyi Avı:
    Akya 17,5 kilo Adrasan'da... Levrek 3450 gr Çanakkale
    Selamlar ben bu organizasyona katılmak isterim en yakındaki organizasyon ile ilgili olarak tarafıma bilgi verirmisiniz. Tel: 05327075700

8. Anahtar

Anahtar Soner YURDAER

Favori Kamış:
    Okuma Cedros 4.50 ve Okuma Cedros Jig, Okuma V-System Spın10-30 ve 20-40gr modelleri.
    Favori Makine:
    Okuma Cedros CJ-65 Okuma Trio 55
    En İyi Avı:
    Akya 17,5 kilo Adrasan'da... Levrek 3450 gr Çanakkale
    Valla ben gelmek isterim.Bende İstanbuldayım... Telefonum 05327075700 bu şekilde bir plan olursa 2 kişi biz katılmak isteriz.