tam bir fiyasko yasadim bugun hehe..aldim elime capariyi bagladim kalktim gittim uskudara. kiz kulesinden once radar in oraya.. neyse 30dk bi olta cozme maceresindan sonra hazirladim oltayi..[3m 75-150gr olta]..ilk hatayi snoradan ogrendim kursun hafif kalmis cok ruzgar vardi. 75grlik kursun evde bana agir gelmisti epey aslinda :) neyse ruzgarsiz alanda tek basima iken rahat rahat atip bekliyodum ama o kadar kalabalikta gerildim bir de birisi hadi oglum atsana seni bekliyorum diyince direk kilitlendim kaldim ne yalan soyliyim.. neyse benim orda olece dikilip seyrettigimi anlayan babasiyla gelmis bi cocuk olayi anladi da geldi ben sana gostereyim dedi, anlatti nasi napicami. ben de o sirada tekrardan hatirladim neydi nasildi. atti bi kere benim icin ama ilerde kursun hafif diye iyice yaklasti kiyiya olta, hah dedim simdi takicam herkese sirayla oltayi..neyse burunun dondugu yerde kurtardim oltayi da kimseye takilmadi. bu arada baya istavrit cikaran vardi 3er 5er.. herneyse baska kursun da yoktu yanimda dedim ben en iyisi bi kaza olmadan eve doneyim..dondum tabi.. herneyse ben zaten iskeleden misina ile balik tuttuktan sonra boyle monoton sekilde istavrit avlamak isteyen biri degilim sahsen, ama gene de anlatiyim icimi dokeyim de rahatlayayim dedim :D simdi gidip oltayi samandirali filan bir takima cevirtip yem ile baska baliklar tutmayi deneyecem. yanliz sorum bu yeni takim ile daha sakin balik tutulucak neresi vardir anadolu yakasinda bogaz kiyisinda? yoksa gene o kalabaliga(sahilde yuruyenler ve balik tutanlar) mi gitmek lazim.. oraya gidersem acaba balik tutma sekli gene istavrit gibi atip sonra kiyidan yuruyerek mi olucak yoksa atip bekleyerek mi? iki stil arasindaki farklar konusunda ve genel olarak yardimci olursaniz sevinirim..