merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum (kansu arkadaşım tavsiye etti). denizlerimizde en çok avlanan ve tüketilen balik türü.uskumru ailesindendir.uskumru mevsiminde avlanan istavritler daha lezzetlidir.istavrit kelimesi de diger birçok balik adi gibi yunan kültüründen geliyor.bu balıklar genelde deniz tehlikesiz* deniz anası sürülerinin altında olurlar. istavrit için kullandığım en iyi çapari: 11 no iğneli 0.15 köstekli simli yeşil "sea master" marka çapari. av sonucu (soldakiler ayıklananlar):
Sakın bunun sebebi imza ayarların yapılmış olmadığından kaynaklanmasın!!!??? Bi düşün derim ben bu konuyu..Kansu arkadaşımız bunuda tavsiye etseydi keşke..
Teşekkürler gökhan... Bu saatler pek durgun geçer forumda..katılımcıda azdır zaten..sen en iyisi konuları gez ..arama kısmında merak ettiklerini ara...Hem ısınmış olursun forumun konseptinede.. saygılar... Unutmadan balıklar güzel..paylaşımda...Özellikle anlatımdaki literatüel havayı sevdim
Ciddi söylüyorum aslında burada buna ihtiyaçta var..En azından benim açımdan öyle.. Demek yunan kökenli ha...Hımm..
Hoşgeldin aramıza avın güzel olmuş tebrikler uzun zamandır bu kadar istavrite hasret kaldım darısı tüm arkadaşlara
Gokhan Kardesim; Gercekten guzel av olmus.Tebrik ederim seni. Darisi benim basima Ben bu Karadenize isinamadim
deniz beni çağırıyor Ne bu şiddet bu celal sakin ol biraz, resimler çok güzel gürünüyorlar,ama kansununki kadar değil, ve aramıza hoş geldin,yoksa bazılarımızı çatlatmayamı? geldin. Şaka tabiki hoş geldin iyiki geldin
deniz beni çağırıyor Gökhan kardeş bu balık avının güzelliklerini, nasıl tuttuğunu kıyıdanmı? teknedenmi? kaç kişi yani tekneden tuttu-iseniz kaç kişi olta attı kaç kişi çapari temizledi,misine kalınlığı ne kadardı?hava nasıldı,gecemi,gündüzmü,nerede balığa çıktınız gibi gibi detaylarınıda bizimle paylaşsa-idin inan çok hoş olurdu, paylaşımlarını bekliyoruz rasgele.
deniz beni çağırıyor nsıl yani balığa sıra ilemi çıkacağız,olur bu hafta sen benim yerime çıkarsın işim var benim haftayada, ben çıkarım senin yerine
Herseyimi paylasirim ama bu zevki aslaaaa baskasina devredemem Ama cok istersen senin yerinede balik tutarim :d Yanlis anladin sanirim.Sira istavrit sirasi, baliga cikma sirasi degil Saygilar
Mustafa abi yarami desme ne olursun. Zaten memleket hasreti cekiyorum.Sende bana guzelim baliklardan bahsetme Ama sen yinede bir tanesini tutunca, bu da Hasan icin dersin,soyle guzel bir opucuk kondurursun.Olur biter.Bu bana Yeter . Allah Razi olsun ne diyelim. SAYGILAR
istavritlerin çok güzel ayıkladığını ve ayıklamadığını göstermişsin birde pişirdiklerini gösterseydin daha güzel olurdu hoşgeldin iyi forumlar