Yok üstad o kadar talan edeceklerini sanmıyorum .... Bir de bu balık yasağı ne kadar önemli bişeymiş yeni anlıyorum. Yasak gelir gelmez boğaz yunus doldu... Demek ki boğaz girişini iyi tutuyor balıkçılar
hayvanın üstünde o kadar büyük bir av baskısı var ki tüm koşullar uygun olsa bile o av baskısından dolayı içeri giremiyor zaten balık
bir şey sormak istiyorum pazrtesi günü arkaşımla birlikte balığa gitmeye karar verdik. galata köprüsü ve saray burnu arasında kaldık acaba hangisi daha verimli olur cevaplayan herkeze teşekkürler
sarayburnunun şu anki durumunu bilemiycem ancak köprü bugün çok vasattı, kovalardaki istavritler parmakla sayılıyordu 1,2,3 diye.. o derece yani
burda ayın 18 yazmıstım yarın bogazda avlanabilecegini umuyorum diye ve arkadas ayın 19 acmıs konuyu tahminlerim beni haklı cıkardı http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=46665&page=6
Arkadaşlar ve Vedat Abi bu istavrit kaç kez yavru yapıyor anlamadım.Her zaman kıraça var çünkü.geçen yazdan beri istavrit avlıyorum yakın atışlarda her zaman kıraça mevcut.Bu ne müthiş balık yav palamutu yer lüferi yer yunusu yer tonlarcasını balıkçılar avlar ama hep var.Bence boğazın gerçek prensi...lüfere duyulan saygının fazlasını hak ediyor.
Evet balık boğaza girmiş arkadaşlar, bugün test ettik onayladık tabi biraz da lodosun etkisiyle dolu dolu alınamadı balık ama en azından alınabiliyor.. bu da bugünkü avımızın raporu: BUGÜNKÜ AVIMIZ
bugün galataya gidenler sinek avladı gece iyi çinekop yapmaş ama gündüz çogu kişi 1,2 tane istavrit aldı