Ben forumdayım Kadir sürekli, sen pek gözükmüyorsun bence sezon kapanıyor artık Nisanda mayısta istavrit şenliği başlar tabi bol bol köstek yapmak lazım benim daha evde birsürü köstek duruyor hihi hihi Konuyla ilgili nacizane önerim köstek misinası daha sert olmalı ki gamı ve karışmayı önlesin, soft misina kullanırsan pek kullanışlı olmuyor.. Ben çile halinde satılan krokodil misinalardan kullanıyorum ve memnunum, fiyatıda oldukça uygun
Ersin Krokodil çok eskiden kullandığım iyi bir misinadır ancak sert olduğunu sanmam bana çok yumuşak geliyor.. aslında en büyük sorunu çile olması.. onu açmak çile bülbülüm çile
Berkan abi istavrit çapari kösteği icin benim malzemecininde önerdiği marka krokodil çile olanlar ayrıca çile olması çapari köstegi yapılacaksa artı bir avantaj, o çileyi açmaya çalışmayacaksın Berkan abim misina çilesini üstündeki düğüme 2 cm yakın biryerden makasla kesip direkt olarak ayni boy kesilmiş köstek misinaları elde edeceksin :thumb: sonra o misina uçlarını kırmızı permanent kalemle veya ojeyle boyayıp çapari kösteği imalatına geçeceksin Ayrıca ben kullanıyorum bence köstek için ideal sertlikte bir misina :thumb:
Ersin Krokodil çile 0,10 mu kullanıyorsun yoksa 0,12 mi kullanıyorsun. Birde köprüde biliyorsun indir kaldır mantığı ile kamış aşağı yukarı çapari sallanıyor kıyıdaki gibi uzak atış değil o yüzden çok iğne bozulması oluyor senin dediğin misinayıda alıcam deneyeceğiz artık bakalım ne olacak...
Kadir ben 0.10 kullanıyorum genelde krokodilde ama bikaç kez 0.12de kullandım fakat aynı markamıydı hatirlamiyorum. Sizin köprüde ki aksiyon için 0.12 veya 0.15 daha ideal olabilir ama o şekilde en kral misinayıda kullansan yinede çaparide bozulmalar meydana gelebilir bence..
Yaptım batuhan 70-80 tane dediğin gibi 3-4 tur sardım onuda deneyeceğim umarım dediğin gibi etkili olur misina çeşitlerinide bugun temin ediyorum zamanla hepsini deneyeceğim.