çan serdar abinin de dediği gibi çözümdür ama yanımdaki arkadaşları rahatsız etmek istemiyorum.çünkü benim baya kulaklarımı tırmalıyo hele bide atan arkadaş heyecanlıysa ve attıgı yeri sık sık değiştiriyosa iki de bir cıngır cıngır deli ediyo adamı Kaanın söylediği fosforu uydurma problemini ben hep yaşıyorum daha kamışa uyan fosfor denk gelmedi
nereye takcaz Serdar abi? Aslında benim aklıma ilk iki yüzük arasında misinayı içinden geçirip sallandırmak gelmişti.. zile bir yüzük gibi bir aparat takarak boşta durucak ama nasıl randıman vericek? birde ben zili taktığımda ona güvendiğim için gözümü ayırıyorum kamışın ucundan ama bu sefer de vurduğunda kamışın ucuna bakıp rüzgarmıydı gerçekden vurdumu ne oldu tasma atimi atmimi derken yem gidiyor gözle görürüm daha iyi
Fathi, birden çok kamış kullanıyorsan, çevrende çene çalacak insan çok ve balık kıtsa vs. çan en iyi çözümdür. Makinanın misinaya gelen yerine, o sarma kolunun hemen oraya, misinaya bir karış filan boşluk verip ağır bir çan bağla. Ağır çan yoksa, çanı küçük bir kurşunla filan bağla, gerdirsin misinayı. Zaten çan kamışın ucuna takılmaz aslında, ama bazen absürtlük olsun diye takıyoruz işte.
yer çubuklu petrol ofisinin limanı ise o arkadaş bendim balıkta alamadım yeşil led yanıp sönüyor balık vurunca kırmızı led çakmaya başlıyor işe yaramadı lakin sonra fosforda taktım ama vuruş dahi olmadı gerçi yemlerde bayattı bayat yemle bir iki istavrit aldık taze istavritleri de taktık yinede olmadı bir kaç istavrit daha aldık