İstavrit için Kıyıdan ne tavsiye edersiniz ??

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında sadecefuat tarafından paylaşıldı.

1. sadecefuat

sadecefuat fuat

Merhaba internetten bılgı toplarken sıtenıze tesadufen rastladım ve çok şeyde bilgi edindim *** ederim boyle bir site açtıgınız için. benim sizden bir kaç yardımım olucak eğer yardımcı olursanız çok sevinirim..

ben Darıca aslançimento kenarı ve eskihisar atabay tesisi yanından kıyıdan atıyorum istavrit için ama hangi çapari kullanmam gerekıyor hangi renk kullanmam gerekır yardımcı olursanız sevinirim.. ben genelde koyu renk yeşil çapari alıyorum fakat çok verim alamıyorum sanki daha iyi bir yontem varmı bu çapari, yada köstek hakkında hindi tüyü ve ördek tüyü daha verımlı oluyormuş çapari için... fakat ben internette bunların köstek olarak satışlarını bulamadım istavrit için bana bu konuda yardımcı olursanız tavsiyede bulursanız çok seviirim... *** ederim şimdiden herkese...

ayrıca yem olarak çapariye ne takabılırım daha büyük bir istavrit yakalamak için benım sadece çapari takımım bide şamandıram var malzeme olarak başka ne yapabılırım bu konuda yardımlarınızı beklıyorum

2. balikci_82

balikci_82 nusret

Favori Kamış:
    okuma salina 4.20 3 parça
    Favori Makine:
    daiwa windcasst
    En İyi Avı:
    #direnlüfer
    orda hangi renk çapari iş yapar bilmiyorum hiç avlanmadım orada ama yemli için şöyle bir tavsiye de bulunabilirim klasik 4 dip takımı al ve yem olarak karides midye sülüne bulabilirsen kullanabilirsin ayrıca çapari için değişik renkte hazır çapari al onları dene deneyerek bulmak daha büyük keyif veriyor ama yeşil çapari herzaman iş yapar

3. mucahitt

mucahitt mücahit

Favori Kamış:
    Dere kenarlarında bulunan saz kamışı
    Favori Makine:
    2005 model markasız :)
    En İyi Avı:
    2 cm kıraça
    bu mevsimde kıyıdan istavrit çok zor. bir kaç ay beklersen balık kıyıladığında istavrit avı çok verimli olur. Bu aralar, Nusret arkadaşımın dediği gibi klasik dip takımı ile yem olarak boru kurdu, sülünez, midye içi, kullanarak dip balıkları avlayabilirsin. Eğer ufak bir kepçe alırsan kayıkhane, liman gibi yerlerin beton diplerinden teke dediğimiz küçük karideslerden yakalayıp yem olarak kullanabilirsin.

Yemleri incelemeni tavsiye ederim.
    http://www.balikavi.net/yemler/

4. sadecefuat

sadecefuat fuat

*** ederim bilgileriniz için