+ 1500 Konuyu Okurken Yazacaklarımı Paylaşmışsın. Teke Gece Çok Güzel İş Yapar İspari ve Özellikle Eşkina.
Arkadaşalar tebrikler. Güzel bir çapari muhabbeti olmuş. Yanlız resimlerden de gördüğüm ve bir çok arkadaşın yaptığı yakalanan istavritleri su dolu kovaya koymaları. Bu tarz balığı saklama istavritin yada diğer balıkların kovada boğulmasına yol açıyor.Boğularak ölen balık zaten kendini belli ediyor solungaçları açık olur lezzetinin büyük kısmını kaybediyor.Birde bu hayvanın bir canlı olduğunu unutmamak gerekiyor.Boğularak cam verme en zor ölüm şeklidir.Şimdi bu rapordaki arkadaşlar bana kızmasınlar ben bu rapor sayesinde bu günlerde en çok yapılan av olan istavrit ve gümüş, hamsi, izmarit tarzı balıkların yakalndıktan sonraki süreçte saklanması ve hayvanların ızdırap çekmeden en kısa zamanda ölmeleri açısından yazdım. Tabi bu bilgiyi bilmeyenlere vermek istedim. Bilen kardeşlerimize bilgi vermek gerekli değil.Yakalanan balıklar içinde afiyet olsun, yarasın diyorum.
Valla ben küçükyalıda oturuyorum böyle bir organizasyon olursa bende katılmak isterim...Çok güzel bir av olmuş yüz ifadelerinizden anlaşıldığı gibi...oltanız boş kalmasın rastgele
Abi slm bizde tam böyle bir organizasyon arıyorduk.Ben ümraniyede oturuyorum 1 arkadaşım daha var tam bir balık sevdalısıyız sizlerle böyle güzel bir tekne organizasyonu yapmak isteriz.Burdan forumdakilere de duurulur böyle bi organizasyon yapalım lütfen
İstavritleri susuz bir kaba koyunca kuruyup taş gibi oluyor , ilk tuttuğumuz balık 4-5 saat bekleyebiliyor , nasıl yapmak lazım peki?