herkese slm her gun trafik dolayisıyla saat 8-30 da inip yurumek zorundayim ve surekli olta atanlari izliyorum ve bugun mukemmel bir istavrit cekiyolar ve cok iri ya bi an bos ver isi kap kamisi gel dedim ama iste ya tam keyif style die bi gezi teknei var onun onranda yemli sari kanat cinekop cekiolar yani deniz kudurou balta limaninin cakarinin orda istavrit oynak bile yapio
evet,baltalimanı şimdilerde çok balık vermeye başladı.. Bundan sonrada balık kesmez o taraflarda. Çino için biraz daha zaman var,şimdilik tek tük geliyormuş.
selim araba ilemi gideceksin yoksa otobüslemi . tabi birde nereden yola çıkacaksın. eğer bunları söylersen anlatırım.
abi sen simdi sisliden maslaga gelip ordan istinye bayirindan emirgana inersin ama bide fsm koprisinden baltalimanina direkt bi inis var ama onu bilmiyorum abi
ya selim hatırlasana emirgana gittiğimiz yol vardı orayı devam ediyorsun 90 derecelik bir kavşak var sağ tarafında polis moral vs. diye bir lokal var tahminimce oralardan bahsediyorlar. eğer cuma gününe kadar olumlu haberler gelirse c.tesi ben de orada olurum. bu arada salman'a işimiz düşüyor. eğer geçereken göz ucuyla şöyle bir bakıp haber verirse bizde seviniriz değilmi ama.
abi ben seriyerdeyim her gun trafikten dolayi her gun emirganda inip yagmur camur en ondeki otobuse biniyorum hastanenin ordan ve her gun emirgandan ii istavrit cekiolardi fakat bugunki gibi hic olmamisti ya bir an ise gitmesemmi falan dedim istavritler mukemmel di ben size rapor veririm
selman bugün durum ne hani haberdar edecektin abicim. olmaz ama bak asli görevlerini ilk günden ihmal ediyorsun
herzaman şu istanbulda kıyıdan balık tutan insanlara imrenmişimdir. Çok İyi Ya Keşke Antalya dada Bole Biryer Olsa da hep berbaer tutsak.