Ben geçen gün Boğazdaydım.Orada 11 tane istavrit tuttum.Fakat bir çekişte en fazla 2 tane geldi.Bu sayıyı artırmak(5)için ne yapmalıyım? Birde zargana avında atıp bekleyebilir miyim?Yoksa istavrit gibi çekicek miyim?
istavrit için çapariyi değiştirebilirsin, yani yanında farklı çapariler olsun, sıra ile at bakalım hangisine daha iyi vuracak.zargana içinde at çek yapman lazım.gerçi yemli olarak attığında atıp bekletebilirsin ama ona gerek yok. at durmadan çek balık geldimi peşine bekletirsin yemi ağzına aldığı zaman hafiften zımba vurup alırsın balığı,ipeklende attınmı durmadan çekmen lazım balık ipeği görüp dalar ve ipek ağzına bulaşır böylelikle.ayrıca kimse görmedende imza ayarlarını yapsan iyi olursaygılar
e olabilir tabiki uzağa atsan daha iyi olur ama bellide olmuyoki bazen kıyıdanda iyi balık alabiliyosun.bazende uzakta oluyo denemek lazım at çek yap işte bak bakalım nerde balık
İstavrit için genel de yeşil simli çapariler iyi iş yapıyor.Tabi gece ışıklı bir iskele ise yemli iyi iş yapıyor.Zargana ise zargana topu ile yemli veya ipekle iyi av verir. Bu arada imza ayarlarını yine yapmamışsın.