İstavrit ve zargana avı için bir sorum olucak

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında cerb tarafından paylaşıldı.

1. cerb

cerb

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    11 tane İstavrit
    Ben geçen gün Boğazdaydım.Orada 11 tane istavrit tuttum.Fakat bir çekişte en fazla 2 tane geldi.Bu sayıyı artırmak(5)için ne yapmalıyım?

Birde zargana avında atıp bekleyebilir miyim?Yoksa istavrit gibi çekicek miyim?

2. adra

adra

istavrit için çapariyi değiştirebilirsin, yani yanında farklı çapariler olsun, sıra ile at bakalım hangisine daha iyi vuracak.zargana içinde at çek yapman lazım.gerçi yemli olarak attığında atıp bekletebilirsin ama ona gerek yok. at durmadan çek balık geldimi peşine bekletirsin yemi ağzına aldığı zaman hafiften zımba vurup alırsın balığı,ipeklende attınmı durmadan çekmen lazım balık ipeği görüp dalar ve ipek ağzına bulaşır böylelikle.ayrıca kimse görmedende imza ayarlarını yapsan iyi olur:)saygılar

3. cerb

cerb

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    11 tane İstavrit
    Peki bunun uzağa atmakla bir ilgisi var mı?Yani atışımı iyileştirsem daha fazla tutabilir miyim?

4. adra

adra

e olabilir tabiki uzağa atsan daha iyi olur ama bellide olmuyoki bazen kıyıdanda iyi balık alabiliyosun.bazende uzakta oluyo denemek lazım at çek yap işte bak bakalım nerde balık

5. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    İstavrit için genel de yeşil simli çapariler iyi iş yapıyor.Tabi gece ışıklı bir iskele ise yemli iyi iş yapıyor.Zargana ise zargana topu ile yemli veya ipekle iyi av verir. Bu arada imza ayarlarını yine yapmamışsın.

6. istanbulteam

istanbulteam Alparslan Altan

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm oltalar
    En İyi Avı:
    96 adet istavrit
    Baktın balık vuruyor sen yavaşca tasmala oltayı o dolar saten