işte atilla abi ile beraber dün akşamki avımız.darısı yine başınıza.(not:balıklar tek tek şamandıralı olta ile yakalanmıştır.)
erdemcim yem olarak küçük teke ve büyük tekenin içini kullanıyoruz.yani teke küçükse canlı takıyoruz.
kansu sana teşekkür ederim zargana taktiklerin sayesinde dün 2 kişi 40 adete yakın zargana yakaladık.fotograf çekemedim ama 5-6 tanesi baya iriydi.
Sevgili Hakan aşağıdaki linki okursan gereken bilgilere ulaşabilirsin, Ayrıca arma bölüme teke yazdığında da gerekli konula karşına gelecektir. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=1723&highlight=TEKE
iyi niyetin için soğol.dün benim en önemli sorunum zargana kuyruk altından çıkardığım parçaları iğneye takıyorum atıyorum ikinci seferde yem iğnenin kıvrımlı yerine toplanıyor.buda balığın gelmesine engel oluyor.sen bu soruna karşı ne yapıyorsun.kurtta bu sorun olmuyor.
bu soruna engel olmak için yemi iğneye çok fazla geçirmemk gerekir.2- yada 3 kez geçir.daha fazlası zarar
öylede yaptım olmadı belki ben yanlış yapmışımdır.hatta yem aşağıya sarkmasın diye yemi taktıktan sonra iğnenin palasından yukarı misinaya bile çıkardım yine sarktı dün o sorunu çözemedim yani.
o tamamda iğneyi yeme ilk geçirdiğin yeri iğnenin sonuna yani palasına kadar itiyorsun ya orada kalmıyor aşağı iniyor ikinci atışta.iğne ortaya çıkıyor balıkta diğer şekline kıyasla daha az yeme geliyor.inşallah anlatabilmişimdir
ewet anladım metin abicim onun bi kötü etkisi olmuyo herzaman öle olur ona engel olamazsın ama atmadan önce düzeltirsen birazda olsa engel olabilirsin.yada çift iğne kullan ozaman öle bişey olmaz.ama bu seferde iğneleri çıkarmak zorlaşıyor.
bana sanki etkiliyor gibi geldi.ilk attığımda balık hemen oltaya geliyor.daha sonraki atışlarda çok nazlı geliyor.ama başka bir sebebide olabilir tabi.aklıma gelmeyen.ama genede çok keyifliydi.tekrar teşekkürler.
merhaba kansu yaa sen bu balıkları nerede tutuyorsun ... bıgun musayıt oldugunda bı hafta sonuda uyarsaa bı ogret surayı yaa