8 kilo derken, limitleri ne kadar iskorpitin( benim bildiğim sürkülerde adı geçmeyen balıklar 5 kilo) Sürdürülebilen avcılık için sürkülere riayet edelim. ( çocuklarımızda tanısın o balıkları)
oo orayı atlamışım. katılıyorum. Şeref, biraz az tut kardeşim, bize de kalsın çocuklarımıza da sirkülere riayet edelim hep birlikte. sevgiler...
iiyi bi av olmus ama buyuk balık ıcın suan da aklıma bısı gelmıo iskorpit olabılır ama ii vuruyo bende bi kere mırmır avlıodum bi kodu dedim hah yakaladım ama daha farklı bisi dedim degişik vuruo dedim yanımdakilere cıka cıka iskorpit cıktı 1kg ye yakındı sordum kımse ıstemedı bende evde beceremezler ayıklayıp yapmasını diye kedi ye verdim kedi bayram etti
2 gündür lüfer ile levreğe atıyorum tık yok:S Hiç bu kadar kötü avım olmamıştı,tekirdağ barbaros limanından atıyorum,siz atmayın
evet abide ben o yemi iskorpit için sürekli kullanıyorum imzamdaki iskorpiti de onunla aldım dün akşamda balıkta idim canlı istavrit taktım iskeleden lüfer takımı ile 4 kg üstünde bi tane vatos geldi ama ilk vuruşunda anladım başıma ilk defa gelmiyor ama çelik takımı büklüm büklüm etmiş aynen denize iade ettik şimdi yine gideceğim biraz yoklayacağım mır mır izmarit yersen kofana ama işin gerçeği üç olta ile gidiyorum ve hepsine de atıyorum şaka değil canlı balığı kısmete şamandralıyı izmarit istavrite dipte kurt da mır mıra atıyorum dün hepsi çalıştı ama hayalimde lüfer var abi akşam üzeri balıklar su üstünde koşuyor resmen ama oltalarda icraat yok
bişe bilmiyorsan o kıymetli balığı denize salsaydın onu direk flato yap bişe bilmiyorsan çok güzel eti vardır bayılırsın ama kedi zaten şimdilerde ayılmak üzeredir bidaha yapma
ya biz o kediyi hep besliyoruz alışkanlık yaptı hayvan onun kısmetiymiş havyarlı bir balığa benzemiyordu zayıf gibiydi hafiften havyarlı gibi dursa salardım birde ev halkı için tehlikeli olabilir zaten pek balık ayıklama konusunda uzmanda sayılmazlar levrek ayıklarken sırt yuzgecınden yaralanıyorlar eger iskorpitin yüzgeçine değseler nolur kım bilir
sinaağiit vaadı da biz mi tutmadık? abi kim kaybetmiş marmarada sinariti biz bulalım tek tük vardır aslında ama yerini bilmek lazım. gel de gösteriver bi zahmet!
zevk meselesi değil mi ama? ben cola zero severken diet kolayı sevmiyorum ama seçeneklerde başka kola markası varsa diet kolaya da eyvallah derim bu da bunun gibi bir şey.
ağzının "dadını" bilecek kadar zevkli ama ben istavritin levrekte kullanılması taraftarı değilim. küstürmeyin kardeşim balığı karidesi bulması daha kolay, istavriti bence lüfere saklayalım
abi tahsil aldıkça kölelik artıyor mu iyiki cahil kalmışım hee cahil ama özgür looo fakir ama gururlu amatör ama lerekçi namık ama mercacı değil