İşte akşam nevalemiz avladığımız balıklar.3 Temmuz 2012 Sivrice

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan kucukbicmen tarafından paylaşıldı.

1. mbilhan

mbilhan murat

orhan baba tekrar yazınızı gormek cok sevindirici.erdem beyin tuttuğu mercanında masallahı var hani.bende edremit korfezinin içinde balık yakalıyorum.burda ole derin mercana atabileceğimiz taslıklar yok yada ben bilmiyorum :).dip ya yosun ya kum.burda da kupa hanos isparoz gibi balıklar cıkıyor.bi kere nasıl geldi bilmiyorum cunku taslık deildi attığım yer 10m derinlikte kumluk yosunluk bi yerdi.200-300 gramlık bi mercan tutmuşumdur.buralar en derin yeri 25-30 metre daha varsada ben bilmiyom.sizin bulunduğunuz yer bakımından cok sanslısınız.bu arada o martıyıda sanki ben gecenlerde botumun yakınında gormustum aynı benim martıya benziyor :)martılarda herhalde denizin kedileri olsa gerek :)cok akıllı hayvanlar bişey atıcağım zaman hemen anlıyolar ole dikkatlilerde iğneye felan yaklaşmıyolar saygılar

2. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Mesut kardeşim.
    Son günlerde az da olsa bir kaç balık aldık, inşallah hepimize daha bereketli avlar nasip olur.
    Sevgiler hoşça kal.:) :) :)

3. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Murat hala çok az balık çıkmakta, ama çok inanıyorum bir kaç gün sonra bereketli avlar yapacağımıza.:) :) :)
    Sevgiler hoşça kal.:) :) :)