Hey maasallah be!! Zargana tabagina bakarmisiniz. Super bir zarganacilik olmus.. Vallahi bu baligi ve o fosforlu etini cok ozledim. Ellerime yemyesil pullari bulastirmacasi cabasi. Neyse isin hakkini verenleri gormek guzel. Passam tebrikler.Bu arada sizin dunya yakisiklisi Passanizida gormek nasip oldu. Allah(cc) bagislasin... Dahasina rastgele
Teşekkürler Onur kardeş.. Haklısın Hakan'cım sevinci görülmeye değerdi teşekkürler Teşekkürler Mehmet abi Allah cümlemizinkini bağışlasın.. Teşekkürler Barış kardeşim.. Teşekkürler Hüseyin abi bu avda senin payın büyük herkez zargana kuyrugu takarken ben kurt taktım.. (Kancali kurt deriz biz. Akarsularin denizle birlestigi yerdeki camura kuregi daldir bir ton cikar. Ayikla camurdan, koy ayni terden aldigin suyla doldurdugun kaba uzun sure yasar. Iki tane sinek igne 9-10 numara ve 0.20 misina Kurdun basini gerideki igneye tak , govdesine sondaki igneyi ilistir, tekne ardindan 15-20 m sal , yada kiyidan samandirali oltayla at , hafif hafif cek yapisir. __________________ H.Alp Arslan, Auckland-Yeni Zelanda 1968, 0 rh+) Bu bilgiler sağolsun.. Aklıma gelmedi değil hani...
remziii tebrikler kardeş çok güzel bir zargana tabağı hazırlamışsın çoktan beri zargana avlamadım canım çekti şimdi bu arada balıklara sözümyok ama küçük paşa daha limit altı salda biraz daha büyüsün allah uzun ve sağlıklı ömür versin