Işte Kaniti

Konu, 'Genel Konular' kısmında exe0 tarafından paylaşıldı.

1. nadir_türker

nadir_türker Nadir

Favori Kamış:
    Orjin kullanmam,kendim yaparım
    En İyi Avı:
    30kg Yayın
    İçimizde bu işlerin yasal mevzuat'ını bilenler yokmu yasal dernek kuralım o kanunların daha farklı çıkmasına etki edelim ben torunlarımla balık tutmak istiyorum bunları gördükçe şahit oldukça hastalık sahibi olacağım sinirimden bu lanet olasıca ağ yüzünden balıkçılıktan soğudum

2. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Yanılmıyorsam, Tarım Köy İşleri Bakanlığı, koruma kontrol genel müdürlüğü tarafından belirleniyor bu kurallar. Bu kuralların konulması aşamasında bilirkişi :confused: lere başvuruluyor. Yine yanılmıyorsam bu bilirkişi heyeti piyasadaki büyük balıkçılık işletmelerinin sahipleri oluyor!!! Araya da bir iki su ürünleri mühendisi katıyor ve bu kararları alıyorlar:confused: Umarım yanlış biliyorumdur???

3. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Çok yazık...

4. seçkin

seçkin SEÇKİN

Favori Kamış:
    LINEAFFE
    Favori Makine:
    MITCHELL AVO 6500
    En İyi Avı:
    5 KG SAZAN
    Demekki her yerde aynı dert var.Balık kalmayınca napıcaklar?

5. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Seçkin avatarındaki sazancıklar kaç cm.:confused: :confused:

6. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

SApıtmışlar.

7. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Aradan bir hafta geçmiş ama hala soruma cevap alamamışım:( :(

8. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    220 kg geyik balığı 1150 kodiak balığı,617 kg domuz balığı
    hep aynı muhabbet ama fallıyet yok abı

ıster tepkı gosterın ıster gostermeyın kusura bakmayın ama abılerım bu kacıncı trol gırgır ısyanı tamam hıc bırımız boyle olmasını ısrtemıyoruz ama gelın gorun kı herhangı bır manzarayla karsılasınca parmaklar hıc bos durmuyo agzı olan konusup yazıo konusmakla paylasmakla bu sorunlar cozulmeyecek faalıyet lazım abılerım faalıyet daha oncede soyledım yıne soyluyorum bu sıtede bılmem kac bın tane uye var buyuk bır etkınlık yapıp yasalarda duzenleme yapılmasını saglayabılırız bınlerce kısıden bır kac kısıden torpıl patlatılabılecegını dusunuyorum torpıl derken sesımızı duyurmak basın vb kuruluslardan yardım almak baabınnda yanlıs anlasılmasın lutfen bu yasalara duzenleme getırılmezse yakında ''bu trolculer gırgırcılar bızım kovalarımızı gasp etmeye baslayacak'' tırnak ıcındekı cumlede neler anlatmak ıstegımı anlayın abılerım lutfen mesajımı saygısızlık olarak algılamayın sıze karsı en ufak bı kastım yok kastım kanunlara ve bu kanunları koyanlara yapmıssam bır hata affola

9. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Benden bir çözüm önerisi ,tabi olarak bu gırgırlar ağlarını atmakta yasalar çerçevesinde haklılar , bunları durdurabilmenin yolu göründükleri kıyılarda teknesi olan amatör arkadaşların ağları dökecekleri noktalarda kendileri büyük bir tekne trafiği yaratabilirler ve bunu öyle bir şekilde yapmalılarki her teknenin birbirinden haberi olacak şekilde yapılırsa bir nevi karşı atakla yıldırma operasyonu gibi olmalı taki o avlak bölgesini gırgır yada trolcüler terk edene kadar , herhalde bu yapılacak eylemin kanunda yasak tarafıda yoktur , bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar ne düşünürler . Eğer yasal bir engeli yoksa her bçlgede uygulanabilecek bir eylem şekli olabilir.

10. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    İkinci eylem planı olarakta karadan avlanan bizler gittiğimiz her av noktasında elimizde döviz ve pankartlarlada sesimizi duyurabiliriz , öyleki bu protostaları bazı yayın organlarınada haber vererek yapılabilir , birtakım ufak çaplı başlayan eylemler zaman içerisinde çığ gibi büyür ve bu gücün karşısında durmakta öyle sanıldığı gibi kolay olmazda, üstteki yazımda belirttiğim üzere yasal olarak herhangi bir durum söz konusu olabilirmi , bu sorumada site yönetimimizden hala bir cevap gelmedi, eğer mümkünse bayramdan itibaren bu eylemlerimize start verebiliriz ki ben ilk denemeyi yapacağım, sizlerinde bulunduğunuz noktalardan bu eyleme destek vermenizi bekliyeceğim.