Avlak yolunda.. Turna ve ben Palamut'un en saf en temiz hali... Soğuk bir Kasım günü palamuta son tur "Yorgun balıkçı" Nilüfer çiçeği ve Özkan dostum... Beş dk sonra yiyeceğimiz yağmuru bilseydim foto için vakit harcamazdım.. ;D Yorumsuz... Benim makinama ait olmayan fakat benimde içinde olduğum Off road gezisinden bir kare..
enfes kareler...makina son derece amatör olabilir ancak kareler son derece profesyonel...tebrikler...
Abi ilk fotoya dikkat etmemiştim şimdi ettimde o makine Remixon target 5000 mi yada 4000 mi ? Bende aynısını almayı planlıyodumda Turnayı çekebiliyomu bari ?
fotolar mükemmel.tebrikler.. fotoğraf makinası amatör makina diye yazmışsınız...markasını bizlerle paylaşırsanız bizde alalım bu makinadan.mükemmel net çıkmış amatör bir makinaya göre...
Arkadaşlar beğendiğinize sevindim fırsat buldukça daha güzellerini paylaşmaya çalışacağım.... Kullandığım makina Sanyo xacti-e60 modeli...
imrenmemek elde değil feridun kardeşim, tabiki bu sadece fotoğraflarla ilgili değil yaşam tarzınla alakalı hayatın bu kadar zor ve sıkıcı olduğu şu ortamda en güzelini sen yapıyorsun tebrik ediyorum, bir kere dahamı geleceğiz her günü doya doya yaşamak lazım en son balığa bile sanırım 1,5 sene önce gidebildim