Iste rapor-Iste Catfish

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında KULL64 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Evet.Arkadasimin takimi koptu cekerken.Ama ayni zamanda banada takilan bu kuzuyu ben cekebildim Allah a sukurler olsun...

2. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Emrecim sanirim rekorum 100 e yakin.Daha iyisini daha iyi kamisim ve makaram olunca deneyecegim insallah :)

Son düzenleme: 9 Ağustos 2010
  3. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Kilic,Barracuda,red snapper,vs,,,gibi sayisiz avci baliklar mevcut burada.Fakat kilic icin mutlaka tekneyle derin sulara acilmaniz gerekiyor.Allahin izniyle 1 ay icinde tekneyle acilcacagiz arkadaslarla tekrar.O zaman goreceksiniz insallah bazi cesitleri..

4. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Vedat dayi evet burasi acik denize bakan bir kumsal. Fakat yuruyerek 10 dakika suren (sol tarafa dogru) bir nehir de burada denizle birlesiyor(yesilliklerin oldugu resimler).Ve sunu da belirtmek istiyorumki catfish tuzlu sudada var.Burada iki cesidi var.Bir tanesinin buradaki ismi " patin " yani tatli su catfish.Digeri ise bu kedi baligi (iki seferdir tuzlu suda yakaliyorum).Daha once de bir nehrin denizle baglandigi noktadan tahminimce 30 cm gibi bir catfish yakalamistim. iste resmi:

Vedat dayi baska merak ettigin bisey varsa yada eksik anlattigim bisey varsa direk sorabilirsin.Cani gonulden cevaplarim sorularini;)
    Tesekkurler...

5. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Evet Malezyada yasiyorum.Zaten en basinda da belirtmistim "Tanisalim" bolumunde... ;)

6. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Ben tekrar tekrar alinti yaparak cevapladim ama insallah yanlis yapmamisimdir.Site icinde boyle bisey normalmi? Cunku ayni mesaj icinde birden fazla alinti nasil yapiliyor bilmiyorum.Eger yanlis birseyse ozur dilerim sayin moderatorler.

7. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Bu arada birsey sormak istiyorum sizlere.Yakaladigim bu iri catfish'in arka sag ve sol yuzgeclerinin uzerlerinde cikinti tumor'e benzeyen bezeler vardi.
    Bununla ilgili fikri olan varmi? Iste tekrar resim:

8. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Yorum yazan,tebrik eden herkese tesekkur ederim.Hepiniz icin alinti yapamiyorum belki sakincalidir diye.Merak edilen sorulari yanitladim sadece.
    Tekrar hepinize tesekkurlerimi sunarim...

9. 3182

3182

Şimdi farkettim bu balığın gözleri bariz belirgin. Tatlısuda bizim yakaladığımız yayınların gözleri kapalı. Ağzının sol ve sağ tarafında 2 şer adet anten duyu organları var. Ve o antenlerin vucuda bağlandığı yerler inanılmaz sağlam.(Balta keser)

10. eyeofnight

eyeofnight Nihat Furkan

En İyi Avı:
    Sudak 3.5 kilo civarı. Turna 52 cm
    emrah abi siz böyle gayet güzel bir şekilde cevap verme gayretini göstermişsiniz bir de bu yaptığım normal mi diye sormuşsunuz:) kesinlikle normaldir bugüne kadar böyle birşeyin yanlış olduğu ibaresi ile karşılaşmadım. eminim verdiğiniz cevaplar için herkes size teşekkürlerini sunacaktır. alıntı seçeneklerini yeni sekmede veya yeni pencerede açın. alıntı yapacağınız yeri kopyala yapıştır yapıp tek bir cevap altında toplayabilirsiniz. her bir alıntının altına da istediğiniz cevabı yazabilirsiniz. bu şekilde tek mesaj ile bir çok mesaja cevap vermiş olabilirsiniz. umarım güzel anlatabilmişimdir. saygılar...

11. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Evet.Cenesi kesinlikle cok saglam.Bazi kaynaklarda Insanlara ve bazi kara hayvanlarina saldirdigida belirtilir.(Daha once discovery channel da izlemistim)
    Ve yakaladiktan sonra ust yuzgecinin sivri kismini pense ile kestik.Cunku bazen cok cok tehlikeli olabiliyor.Stingray gibi.
    Sunuda belirtmeliyim eti lokum gibi.Cok lezzetli!Fileto kesilip tavada kizartmasi yada mangali...Hmmm aciktigimi hissettim simdi :D

12. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Tesekkur ederim Nihat.Bir dahaki sefere denemeye calisacagim.:eek:

13. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    En çok Giant Traveller'ları merak ediyorum.

14. Sven

Sven Ali Yiğit Özkan

En İyi Avı:
    5710gr Levrek(ve hala canlı)

Burda ki aile ortamında ne gibi terslik olabilir değer verdiğim insanlara karşı:) Bilmiyorum belki duymamışsındır ama bizde şansızlık üzerine sıkça söylenen ata sözü şudur. "Bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı severmiş" Senin yaşadığın talihsizlikler aklıma bunu getirdi:D

15. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...

Vedat dayi.Tuzlu su ve catfish ile ilgili tereddutte kalmistin.Senin icin bir tane video buldum.Ozelliklede yaziyor zaten basliginda : Saltwater catfish" diye.

Link :
    http://www.youtube.com/watch?v=Q3b6bE_1LWg

Ama bu arkadasin yakaladigi kucuk bir saltwater catfish.

Bu arada Giant Traveller'i anlayamadim.Bir yer ismimi yoksa balik cinsimi?

16. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Konuyla alakasini ve bunun anlamini anlayamadim ama neyse...Sana itimat ediyorum artniyetin olmadigina.

17. AKİF ÖZKAN

AKİF ÖZKAN AKİF ÖZKAN

Favori Kamış:
    Okuma salina spin2.40 ve bilumum kamış
    Favori Makine:
    yeteri kadarı
    En İyi Avı:
    Yeşil ırmak nehrinden bir torba dolusu tırıvırı
    Emrah, azmine ve şansına tebrikler arkadaşım. Sayende gözümüz gönlümüz açıldı. İçtenlikle yazdığın raporlar sayesinde hepimizin gönlünü fethediyorsun, şansın ve avların daim olsun- olsun ki seni takibe devam edelim.
    Ayağın içinde geçmiş olsun ama anladığım kadarıyla önemli bir durum yok, olsa yazardın :)

18. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Cok tesekkur ederim.Raporlarim-resimlerim devam edecek.Planimda 1 ay icinde derin sulara tekneyle acilip hem yemli hem jigging denemek var.Insallah onunda zamani gelecek.
    Ayagima gelince: evet gercekten cok acidi ama bu hirs ve askla unutmuusm bile kanini akitmayi vs...Fakat simdilik bir sorun yok.
    Rastgele...

19. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Öncelikle yaşamış olduğunuz aksiliklerden dolayı geçmişolsun dileklerimi sunmak istiyorum... Güzel bir gün geçirmişsiniz.. Balıkta bi acayip geldi bana.. Bizim buralarda bu tür balıklar pek bulunmaz, pek değil hatta hiç bulunmaz, turnayada benziyor yayınada,,, işin açıkcası resimi gördüğümde şaşırmadım desen yalan olur.. Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz... Kütahya dan kucak dolusu selamlar.

20. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Çok ilginç bir balık Emrah. İlk gördüğümde burası göl falandır herhalde diye düşünmedim değil. Harika bir doğa içerisinde avlanabildiğin için çok şanslısın. Raporların ve güzel resimlerin devamını bekliyoruz.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.