Nuri kardeşim çok sağol. Tercihimin seviyesini, burada siz değerli dostlarımın sayesinde belirlediğimi bilmelisiniz. Yoksa ne anlardım 525 den, 540 dan v.s.
Tevfik Abi, balığa merak sarınca herşeyi makina olarak niteliyoruz galiba Bilgisayarınız (cihazınız) hayırlı olsun...
Evet Murat kardeşim, merak salınca her şey bizce makina oluyor. Dolayısıyla bunlarda, olmazsa olmazlarımızdır. Yoksa paylaşımlarımızı ve güzellikleri nasıl paylaşacağız. İyi dilekleriniz için teşekkürler ederim.
Sağol Yalçın kardeşim. Paylaşım, paylaştıkça güzelleşen ve zenginleşen bir olguysa, burada sizlerde çok iyilerine layıksınız.
Evet agabey, tahmin ettiginiz gibi, Ankara'dayim. Dun geldim ve bir hafta sonra donecegim. Bu zaman zarfinda foruma biraz seyrek ugrayabilecegim. Yazdiginiz birsey olur da yanitim gec gelirse kusuruma bakmayin, simdiden ozurumu bildireyim...
Güle güle kullan Tevfik abicim.. Dolaşmak yerine karar verdiğin ürüne teknofiyat.com adresinden de bakabilirdin, orada hangi mağazada en ucuz yazıyor..
Güzel dileklerin için teşekkür ederim Hakkı kardeşim. Dolaşarak fiyat analizinin yanısıra, ürünün yapısını bire bir görerek değerlendirme ve kıyaslama avantajını kullandım. Kurulan diyaloglarlada bilmediğim bir çok konu hakkında çok detaylı bilgi sahibi oldum. İyi dileklerimle.
tevfik abi hayırlı olsun. iyi günlerde kullanman dileğiyle .asus marka laptop kullandım ve 5-6 sene sorunsuz çalıştı.bu yüzden bundan 2 -2,5 sene önce yine asus aldım .ama şansıma iki kez değiştirilmesine karşın memnun kalmadım.ve yerine şu an dükkanda kullanmakta olduğum hp pavilion dv6 yı aldım .bu cihazdanda memnunum yani kısacası bu bilgisayar vede beyaz eşya işleri sanki biraz şans işi gibi tekrar iyi günlerde kullanman dileğiyle...
Güzel bir makina yanlız daha uygun fiyatlarda bulabilirdiniz,birde doların bu sıralar tavan yapması fiyatta biraz etkili olmuştur. Hayırlı uğurlu olsun,gülegüle eskitin.
Can kardeşim iyi dileklerin için teşekkürler ederim. Tabii, dediğiniz gibi şans. Ama ben işimi birazda, şans faktörü + olması gereken olarak değerlendirmeye çalıştım. Şanslıyımdır, şu ana promosyon ve çekilişlerden kazanmadığım ürün, 1 ev ile 1 araba kaldı inan.hihi hihi Bu arada kamış ve makinaların bayağı çeşit ve kalite olmuş, :thumb: :thumb: iyi günlerde sağlıkla kullanırsın inşaallah. İyi dileklerimle.
Beğeniniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Fatih kardeşim. Şu an 1830 Tl. Gözüksede 1695 Tl.ye aldım; 10 ay.