Tevfik abim hayırlı olsun Şunu belirtmek isterim; bilgisayar mevzusunda marka takıntısına girmemek gerek benim için ha asus ha exper neden mi ? şöyle izah edeyim;Exper marka ürün aldınız bunun işlemcisi asustur ram i başka marka anakartı başka marka vs parçası başka marka peki exper neyi üretir ana kasayı kaportayı önemli olan aracın motorudur kaporta bi yere kadar illa casper olsun dersiniz gider alırsınız donanımın tamamı casperdan bağımsız markalara ait düşük kalite malzemelerdir belki, araştırmak gerekir inanın çok ama çok farkediyor. Asusun donanımının çoğu yine asus olduğu için doğru bir seçim gibi geldi bana ama 800 liraya ikinci el bir laptop gördüm inan piyasadaki 2000 liralık toshıbadan çok daha kaliteli.İşini görecek malzemeye para vermek gerekir bende dell marka bir laptop var ekran kartı vs. özellikleri düşük ama işimi görecek özelliklerde oyun oynamayacaksanız benim elimdeki gibi bir makine işinizi hayli hayli görecektir.Oyun oynamayıp 2 gb ekran kartı var diye yüksek fiyata bilgisayar alınmaz bu gibi ürünlerde nokta atışı yapmak elzemdir.
Onur kardeşim, değerlendirmelerin için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi parça ve donanım ayrı bir özellik, Kasanın kendi yapısı donanımı ayrı. Kasa yapısı ve donanımı en az diğer işlevsel donanımlar kadar önemlidir.:thumb: :thumb: 2. El dersen, her nedense sıcak bakmam. Aldığım ürün ne olursa olsun, ama kız gibi 0 KM. Olmalı. Kullanılmış, az kullanılmış şeyleri sahiplenmem.:laughing: :laughing: Sizin elinizde ki makinanın donanımı bile bana fazla gelir. Ama, Allah bağışlasın 3 tane çocuk var. Bunuda Onların hızını hesap ederek değerlendirdim. İyi dileklerimle Sanırım nokta atışım isabet kaydetmiştir.hihi hihi
Ha işin içine farklı kullanım alanları girince iş değişir her açıdan belli oranda başarı sağlayacak bir ürün bu durumda en iyisi olacaktır sanırım başarılı olmuş hayırlı olsun abicim iyi günlerde kullan