Jig head olarak kullanıyorum ona göre sipariş verdim. Dediğiniz sistem avlaklarıma uygun değil. Öneriiz için teşekkürler kullanabileceğim avlak olursa deniyeceim.
Teşekkürler Tevfik abi. Orası kesin zaten yakında sahte balık müzesi açacak kadar sahtemiz olacak Nasıl anlatayım bunu bilmiyorum ama her sahte balık alışımda ufak bir çocuğun oyuncak alması gibi mutlu oluyorum
denedinmi bilmiyorum..soldaki 2 silikon..kuyrukları kırmızı olan..kuyruk aksiyonu kötü kalın yapmışlar..öyle başka markaların var bende..daha ince kuyruk yapıları var.. hepsinin aksiyonuda güzel. şimdi ben o silikonu kurşun olarak kullanıyorum Uploaded with ImageShack.us
Teşekkürler Volkan abi. Dün denedik aslan parçalarını çakma daiwalara 100 üzerinden 80 veriyorum fena değiller erim aksiyon vs Silikonlar beklentilerimi karşıladı. Aksiyonları gayet iyi. Kendolar zaten malum bir tek rüzgarda erimi sıkıntı okadar.
Hayirli olsun selçuk bey avlari bol olsun. Sol üstten alta doğru 3. de çok gözüm kalmişti saticida çok övmüştü ama almadim. Kullanma şansiniz olursa yorumlarinizi merakla bekliyorum. Ama bir arkadaşim kuyruk tarafinada iğne koymak gerekli balik kuyruğu koparip gidiyor demişti.! bunuda göz önünde bulundurmanizi öneririm.
Teşekkürler Emre. Sandeeli denemedim henüz aksiyonu bozmazsa saveger ve sandeele 3 lü kanca düşünüyordum zaten.