İşte Yılın Sazan Avı Tiyosu (Dikkate Alın):)

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında görkemkocaer tarafından paylaşıldı.

1. ErenSaruhan

ErenSaruhan Eren SARUHAN

Favori Kamış:
    SHIMANO Nexave - Vengeance
    Favori Makine:
    SHIMANO Exage 3000 & DAIWA MegaForce
    bi malatyalı olarak güzel memleketimde hala boyle balıkların olması cok guzel..ve umarım o güzellikleri ait oldukları suya geri iade etmişsinizdir..kolay kolay o boya gelen balıklar degiller tavaya girmeleri yazık olur..

2. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Anlamadığım nokta balığı bekletince muhakkak ölecektir. Canlı olarak denedinizmi hiç? Bir diğer anlamadığım nokta dikiş meselesi. Balığın sırtından sokup ağzındanmı çıkarıyoruz iğneyi?

3. balkes1982

balkes1982 ALİ

BEN DENEDİM AMA SONUÇ SIFIR TEK VURUŞ ALAMDIM......ama bi daha deniycem hakkı var hala........

4. sazan_kolik

sazan_kolik saffet

Favori Kamış:
    Mitchel atlantis 390.lineaeffe oyster 390 albastar leo 350
    Favori Makine:
    Mitchel armada 7000.Lineaeffe rapid carp 65 albastar kk 70
    En İyi Avı:
    10 kg aynalı sazan 17 kg yayın 3.5 kg alabalık
    ali kardesim bu taktigi yıllar öncesinden kullanıyorum buyuk balık tutacagım diye butun takımlarını balık takma iki 3 takımına balık tak agac köklerinin bol oldugu yere cok uzak mesafe atma 15 20 metre en fazla 30 metre uzaga at bu takımların en az 50 metre uzagında diger takımlarınla avlan ara ara konturol et alarm zillerin iyi olsun.ben makinalı takımlarda mısır solucan atıyorum bunun icinde 3 yada 4 kasnaklı 80 lik beden 50lik köstek 75lik gezer kursun kullanıyorum kanca 2/0 yada 3/0 2/0 idealdir.balık yem olan takımların oldugu yerde hic durmuyorum sessiz olması gerek oranın buyuk balık cok dedirgin dir cok emin olmadıkca kıyıya fazla yanasmaz sessiz sakin oldugu zaman kıyıya yakın yerlerde yem arar. bir satte yemileri degistir.yem olarak taktıgın balıgın suda yuzer seklinde duz durması gerek kancada u seklini alırsa buyuk balık yemi alamaz.daha püf noktaları var sen simdilik busekilde dene yaz aylarında fazla is yapmaz.genelde eylül ortaları ekim aylarında balıgın beslenme dönemidir esas iş yapacagı zaman bu aylardır.

5. balkes1982

balkes1982 ALİ

saffet abi dediğim gibi 1 hakkı daha var,ben yakına değil yaklaşık 150 mt ye bıraktım oltaları diğer tarafta mısırla devam ettim...bide söylediğin gibi bir yer var dere ağzına ağaçların olduğu yere atayım.....

6. görkemkocaer

görkemkocaer Görkem

En İyi Avı:
    16 Kg Sazan avı
  7. görkemkocaer

görkemkocaer Görkem

En İyi Avı:
    16 Kg Sazan avı
    bu sıcak havalarda sonuc alman imkanız saten çünkü otlarda tohumlu otlar çıktığı için balıkl bunlarla besleniyo ama kışa doğru daha seyrekleşr ve iyi sonuç alabilrsn ama bizde öyle oluyorki 23-24 saat bişey vurmuyo tam umutu kesmişken 10 kg lık balık çıkarıyos birde nasip kısmet meselesi

8. görkemkocaer

görkemkocaer Görkem

En İyi Avı:
    16 Kg Sazan avı
    canlı yem denedim ama sazan canlı yemle uğraşmıyor suda hafif dalganın olması balığın sanki baygın halde yüzmüş gibi gösteriyo ama belki brda gelmiyodur başka baraj suda gelebilir

9. görkemkocaer

görkemkocaer Görkem

En İyi Avı:
    16 Kg Sazan avı
    evet incli kefaller akşam saati kıyılarda çırpınır büyük balıklar sessizlik olunca onlara saldırmaya gelir ama çok büyük balıklar buna cesaret yapar bikeresinde oltaya yem takmak için inci kefal yakalacaktık gece saat 2 gibiydi sepmeyi bi attık sepmeyi geri çektiğpimizde 50 cm liğinde bir yırtıkla karşlaştık geceleyin yakına sabahleyin uzağa atılması gerek