Selam beyler Mursel abiden aldigim bilgilere gore resmi yayinlanan sonuclari size aktariyorum Resmi aciklanan Listelere göre Takimlarimizla ve Bireysel olarak su Sonuclari elde ettik : Toplam katilan Ülke sayisi : 18 Toplam Katilimci sayisi : 364 (57 kisi kisi son anda Yarismadan cekilmis) (yani 421 kisi oluyorduk) Yakalanan Toplam Balik (saadece Morina) : 578 Yakalanan Toplam Balik Kilosu : 984,2 kg Yakalanan Toplam 578 Balik arasinda ilk en agir 100 Baliga bir Kupa ve bir Cikrik verilmistir. Takim Kaptanimiz Mürsel ERGEN yakalanan 578 Baliktan, 36.ci büyük Baligi yakalama Sansini elde etmistir. Bu da bize 1 Kupa ve 1 Cikrik getirmistir. Toplam Klasmanda, 367 Katilimci arasinda, Bireysel olarak elde etmis oldugumuz siralama söyle: 52.ci Mürsel ERGEN = 1003 Puan 83.cü Atilla BESIROGLU = 753,2 Puan 131.ci Levent GÜNGÖR = 457 Puan 190.inci Hasim GÜRBÜZ = 187,9 Puan Yarismaya katildigimiz 3 Takimimiz sirasi ile su Sonuclari elde etmistir : Anatolia-Fishing-Team I Mürsel ERGEN = 1003 Puan Atilla BESIROGLU= 735,2 Puan Tuncay UYANIK = -,- Puan ====================- Toplam 1738,2 Puan Anatolia-Fishing-Team I Yarismaya katilan 63 (3 kisilik) Takim arasinda 23.cü olmayi basarmistir. Anatolia-Fishing-Team II Hasim GÜRBÜZ = 187,9 Puan Hakan ALPAT = -,- Puan Ercan GÖCER = -,- Puan ==============- Toplam 187,9 Puan Anatolia-Fishing-Team II, Toplam 63 (3 kisilik) Takimlar arasinda 62.ci olmayi basarmistir. Anatolia-Fishing-Team III Levent GÜNGÖR = 457 Puan Murat OKUR = -,- Puan ==============- Toplam 457 Puan Anatolia-Fishing-Team III, Toplam 105 (2 kisilik) Takimlar arasinda 80.ci olmayi basarmistir. Ayrica, Takim Kaptanimiz Mürsel ERGEN'in ikinci Gün elde etmis oldugu Tekne Birinciligi mevcuttur. Ülkeler arasi siralamada (18 Ülke), Atilla BESIROGLU'nun elde etmis oldugu Puanlarla 11.ci olmayi basardik. Türkiyeden katilan 2 Arkadasimiz arasinda en yüksek Puani tutturdugu icin kendisine 1 Kupa verilmistir. Daha ayrintili Bilgi icin www.havsfiske.wasa.net adresine girebilirsiniz. Seneye daha iyi Basarilara imza atma arzusu ile hepinize Rasgele
Levent hepinizi teker teker tebrik ederim,önemli olan katılım,sizler puanlar alıp ve dereceyede girip bizleri gururlandırdınız tekrardan tebrikler,sevgiler.
Orada ülkemizi temsil eden tüm ekibi tebrik ediyor ve kazandıkları başarılardan ötürü kutluyorum. Daha nice yarışmalara katılıp,bizleri gururlandırmanız dileğiyle... Teşekkürler Anatolia Fishing Team!..
Hepinize sevgiler ve tebrikler, maceranızı tebessüm ile okudum, bizim birincimiz sizsiniz, bileğinize ve yüreğinize sağlık
tebrik ediyorum hepinizi. umarım bolc foto getirirsiniz yanınızda. o anları daha ayrıntılı paylaşmanızı bekliyorum
Ellerinize , emeğinize sağlık. Tebrikler. Gelecek yıllarda çok daha iyi neticeler alacağınıza inancım sonsuz.
Türkün gücünü dünyaya birkez daha gösterdiğiniz ve o kadar yarışmacı arasından ödül almanız mükemmel birşey.Katılan herkese tebrikler teşekkürler