Tebrikler Balığı kayaların üzerinde bırakıp gidince, kendi kendime: "yakala bırak avını yanlış anlamış" dedim. Neyse ki geri döndün Tebrik ederim güzel bir av olmuş ..
Tebrikler Ercancım, muhteşemsin. Suyun güzelliğine ne demeli, ne alabalıklar vardır kimbilir? Fırsat olsa hergün gidilir oraya. Ah, ahh dehşet bir yer.
Suyun güzelliği di mi Nuri abi, benim de aklımdan o geçti.. Tertemiz.. Sahi bizim de o kadar temiz bir deremiz, gölümüz, nehrimiz var mı ?
Olmaz olur mu? Eğil, kana kana iç hem de. Fark şu ki, bu nefaset ve güzellikteki sularımız İsveç'teki gibi hemen ulaşılabilir değil. Onlar nehirlerini kanalizasyon bağlanacak yer olarak görmüyorlar ve adım atsan, şehrin yanında zaten. Ercan kardeşimizin izni ile...
Haliç; Altın Boynuz. Sadece isimden ibaret. Kilometrelerce öteden efil efil gelir kokusu. Güya temizlenmiş haliyle hem de.idk
Ercan kardeşim, avınızı tebrik ediyorum. Harika bir mekanda güzel bir Turna avını sayende biz de yaşamış olduk. Turna'yı geri bırakman da bu ava ayrı bir anlam ve ayrı bir güzellik katmış.Yüreğine sağlık.Daha nice güzel avların olsun.