Gecen senede bu siteye uye olmusdum ama biraz aradan sonra tekrar burdayim tum balikci dostlara selamlar.
Merhabalar, ekibe hoşgeldiniz. Yanınızdaki minik dostunuz sanırım, adı ne? Resimdekide benim kızım.. Hera..
hoşgeldin SVERGIE ; SENİ yeniden aramızda görmekten mutluluk duyduk not: linki incelemeni rica edeceğim http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=821
Benim kızım 6.5 yaşında. 2 aylık iken tanıştık Ne güzel dostlar onlar...Hera ben duygulanır, üzülürsem yanıma gelip destek olur
tesekkurler!ama site cok degismis soyledigini yapicam resim de yollamak istiyorum ama daha cozemedim pardon disari cikmaliydim Hera nin resmini gordum gercekten cok guzelmis bende sana yollucam ama... nasil???
arkadaşlar bu benim canım kardeşim onur kendisiyle uzun yıllardan beri belkide kardeş gibi büyümüşüzdür kendisi evlenip isveçe yerleşti ondan muhteşem doğa ve av fotoğraları göreceğinizden emin olabilirsiniz bende buradan aramıza hoş geldin demek istiyorum
Cadayl, o hera ne kadar güzel bişi yaa, ben de bi tane almayı düşünüyorum ama şu aralar değil, ilerde şöyle güzel bir yavru alıcam. Gerçekten çok güzel bir köpek. Ben bu köpeklerin insanları ısırabileceğini hiç düşünemiyorum, o kadar güzeller ki
sagol canim benim yeni geldim, dun soylemistim ya makinayla kamis aldim diye onlari denemeye gittim biraz kullanmasi zor ama acayib guclu biseytavsiye ederim kardesim.
Barış abi senin sayende bi abimizi daha kazanmışızda haberimiz yok Onur abiyi sitenin ilk açıldığın günden beri tanıyorum, bol bol resimlerini göndermişti, sanırım arşivde resimleri.. bulunca mutlaka ekleyeceğim. Hoş geldin onur abi, türkiyeden selamlar.