Tüm güzellikleri gönlünce yaşaman dileklerimle, güzel duyguların ve dileklerin için teşekkürler ederim Fatih kardeşim.
İnceliğiniz ve hassasiyetiniz için teşekkürler ederim; Aytaç bey. İyi dilek, selam ve sevgilerimle, tüm güzellikler sizlerle olsun.
Teşekkürler Mustafa CAN kardeşim. CAN olan, CANDAN olan dostların ve dostlukların, hep daim olsun.:thumb:
Nice mutlu yılları, güzellikleri, sanalda da olsa hep birlikte, huzurla yaşama dileklerimi iletir, teşekkürler ederim; Roy kardeşim.
Nacizane, bir nebze katkımız olabilmişse, ne mutlu bizlere. Güzel dilek ve duygularını için de ayrıca teşekkür ederim; Ali kardeşim. Sevgilerimle.
Değerli TEVFİK abim doğum gününü kutlar ellerinden öperim sağlıkla , sıhatle sevdiklerinle , gönlünce daha nice yaşlara ..
Güzel, samimi ve içten dileklerin için canı gönülden teşekkür eder, şahsım için istediğiniz yaşamı, sağlıkla ve huzurla, sizinde yaşamanızı dilerim; Murat kardeşim. Sevgilerimle.
Biz sabırlı kişileriz. Beklemesini iyi biliriz. Yoksa, balıklarla dostluklarımız nice olurdu ? Mutluluk ve güzellikleri hep birlikte yaşamak dileklerimle. Eh, bir adım daha......................... Sevgilerimle.
Güzel gönlünden dökülen güzel duyguların için teşekkürler eder, gözlerinden öperim. Tüm güzellikleri, gönlünce yaşaman dileklerimle.
Tevfik abi gecikmiş olduk malesef bu arlar siteye çok yazamıyorum.Aillen ve çocuklarınla beraber nice mutlu,sağlıklı vede balık peşinde geçen bir ömür dilerim ...
Doğum gününüz kutlu olsun, nice mutlu, sağlıklı yaşlara Tevfik Abi Oltanızdan balıkta eksik olmasın tabi, rastgele
Tevfik abi döndüğümden beri pek eve girmiyorum, maruz gör. Çok geç oldu ve yeni gördüm ama yeni yaşında sevdiklerinle beraber bütün güzellikler seninle olsun... Selamlar...