Herkse iyi yıllar Herkese yeni yılda bol sağlık, bol mutluluk, bol para, bol balık ve ailesiyle sevdikleriyle huzurlu ve mutlu bir yıl dilerim....
üçüncü yeni yıl mesajıda açıldı ama benim için farketmez ben cevaplamakla mükellefim konuyu birleştirmek bana düşmez nice senelere balık avı net
Herkesin yeni yılı kutlu olsun.Yeni yılda karşılaştığınız her olay istediğiniz gibi yön alsın http://www.icq.com/greetings/cards/66/ Yeni yıl kartı atmadan olmaz .( müzik çalmaya başlayınca sırayla geyiklere mouse ile tıklatın )
Tesekkurler. Ben de sizin ve bu vesileyle tum forum sakinlerinin yeni yilini tebrik eder herseyden once saglikli, mutlu ve basarili nice yillar dilerim.
Dilerim yeni yılda ; Tüm insanlık için, dünya üzerinde barış olur... Terör ve tüm adi suçlar son bulur... Aç kalan insanların karınları doyar... Komşusu aç olan, tok yatmaz... Çocuklar, 15 km. yolu karlar içinde yürüyerek okula gitmek zorunda kalmaz, delik ayakkabılarla dolaşmaz, yeni yeni kitapları, yazacak defterleri ve kalemleri, onların yüzünü biraz olsun güldüren oyuncakları, okulları ve okulda çalışacak kadrolu öğretmenleri olur... Töre yüzünden, daha bebek yaştaki çocuklar evlendirilmez. Çocuklar mal gibi alınıp satılmaz... Güvenilen insanlar memleketi soymaz, hortumlamaz ve satmaz... Maaşlara %50 zam yapılır, enflasyon sıfıra düşer... İnsanlar, sebepsiz yere öldürülmez... Dilerim bu yıl Noel baba, bu yazdığım mesajı okur... Umutları tükenmeyen insanlara, iyi, güzel, sağlıklı ve mutlu nice yeni yıllar dilerim...
İyi demişsin hoş demişsin Sennur da , bu biraz güzellik yarışmalarında kızlara sorarlar ya dünya için ne dilersin klasik cevap dünya barışı gibi olmuş .(Bknz: güzel dedektif 2 )
yeni yılları nedendir son zamanlarda hiç sevmemeye başladım sanki kendimi yaşlanmış gibi hissediyorum eski yılın şu son saatlerinde yeni yılın dünyamıza barış ülkemize huzur insanlarımıza sağlık mutluluk ve bol kazançlı bir yıl balıkçı arkadaşlarımızada bol ve bereketli avlar nasip etmesini diliyorum
Yeni Yiliniz Kutlu Olsun evet sayın balikavi sakinleri hepinizin yeni yılı kutlu olsun umarım 2008 tüm insanlıga yararlı olur.
saol usta senin ve tüm balıkavı.net üyelerinin yeni yıllarını kutlarım. Ne balık tutmuştuk geçen sene
her kimki yapar yılbaşını baştacı diecem ama neyse Balıkavi.net aleminin noel ini kutlar,bereketli avlar dilerim.. piyango biletinizi ii kontrol edin
Tüm Arkadaslarin Yeni Yilini Kutlar Yasamlarinin Nese,saglik,mutluluk`la Gecmesini Temenni Ederim.nice Yillara Dostlar.
Yeni Yıl Yeni yılın ilk gününde tüm balikavi.net ailesinin yeni yılını kutlar, herkesin sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu ve bol avlı bir yıl geçirmesini dilerim. Saygı ve sevgilerimle....
Sağol Bekir, Hep beraber inşallah. Bu arada Yeni Yıl kutlamaları için bir konumuz vardı zaten http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=17298