Selam Arkadaslar.. Temmuz Ayınn Sonlarına Doğru Simdi Tam tarih hatırlayamıyorum.... Bi gün ne hikmetse erken kalktm.. Normalde yatmayı severim......Napsak ne etsek diye dusunurken... Bizimkiler balıga gidelim dediler.... İyi tamam. saat sabah 9 gibi cıktık yola yarım saat sonra avlıga vardık...1 2 3 derken dipleri, samandıralı oltaları fln attık.. basladık sohbete ilk yarım saat gecti bi tane el kadar fln samandıralı dan aldk... Tam balığı iğneden cıkarırken diplerden biri caldı... onuda basladık cekmeye ama ne cekmek..gelen balık 1 1,50 kilo flndı ama boyle hırcın balık gormemiştim...sonra yemleri tazeledik yeniden atıcaz bunu tam atarken ayağım dip in birine carptı yanlıslıkla..neyse tekrar taktım zilini yine dustu..zil durmuyordu... bizde şüpheleniyoruz varmıdır acaba die.. yokaldık fln boş değildi... Ordan da bi 2 kiloluk cektik... o gun yolun yarısında araba bozuldu 2 saat onu yapmaya calıstı abim...ama gercekten iyi av olmustu Diplerin hepsi iş yapmıstı..bi arada jandarma geldi.......40 yılda bir ugrar bu gölete oda bize denk geldi allahtn belge varda kurtardk.. Rasgele dedi cekti gitti DD Bahsettiğim gölet Tekirdağ/Çorlu/Sağlık mah. göleti Gölete cok Gitmiştim ama böyle av yapamamıstık
paylaşım ve hikaye için teşekkürler ,foto olsaydı daha bir lezzetli olurdu bu güzel anlatımın yanında
anladığım kadarıyla keyifli bir av olmuş, eee arabanın bozulmasıda tuzu biberi olmuş, nice iyi avlara inşallah
Takımların Bazıları Buda Kardesimin tuttuğu ufaklıklar... Aynen Geriye iade Diğer Balıkların Resimleride Arkadasta ... En Yakın zamanda Onlarıda Eklerim İnşallah... Buda Gölden Bir Görüntü... Güneş Batımı
gusel bir av olmuş paylaşım için teşekkurler ama bide dip oltalarından bahsedersen daha gusel olcak rastgele
Eray kardeşim, güzel bir av olmuş, fotoğraflar da var eline emeğine sağlık. Ayrıca ufak balıkları saldığınız için de sizi kutlarım. Bir dahakine yazımına da dikkat edersen daha da şık olacak. Kısaltmalardan kaçınıp, noktalama işaretlerini de kullanırsan daha anlaşılır olacak ve daha da keyifle okuyacağız. Bir dahakine bu şekilde yazacağını düşünerek, sana şimdiden teşekkür ediyorum. Bereketli avlar, rast gelsin.
Eray cok guzel paylasim. Ayrica ufak baliklari salman cok degerli bir davranis. Kutluyor ve cok tesekkur ediyorum.Gorusmek dilegiyle dahasina rastgelsin.
Arkadaslar Dip oltalarım 2 tane klasik 3 iğneli - 3 tane yay - 3 tanede küspe vardı... küspeler 6 iğneli Yenı preslenmiş mısır küspesiydi...
Eray kardeşim o küçük diye bıraktığınız balıklar israil sazanına benziyor.İç sularımızdaki diğer balık popülasyonunu olumsuz etkilediği için limitsizce tutabilirsin ;bir daha salmamak üzere.