bu konuda hemfikiriz..bende hastayım vuruşuna bu balıgın tırrrtt tırtttt diye..niyeyse bu balıgı tutttugumdada benim cocuklugum gelir üsküdaraki tırsi tutuslarımı hatırlatır hep ;(
İzmarit çocukluğumda tuttuğum ilk balıktı O kadar heyecanlanmıştım ki balığı avuçlamamla birlikte tüm iğneleri elime saplanmıştı İzmaritin yeri bir başkadır bende...
izmarit meraklıları çokmuş meğer millet lüfere atıp duruyor açıkçası bana hiç cazip gelmiyor bu balığın yokluğunda . anlaşılan bana yarın sahil yolu göründü izmarit ler ne durumda bi bakmak lazım
izmarit yakalamanın en basit yolu yem kullanırken mutlaka karides kullanın bol sayıda yakalayabilirsiniz
yalnız karides çabuk dağılan bir yem değil mi.. atarken yem çıkmaz mı? sandaldan ya da köprüden avlanırken bu sorun olmaz ama atış yaparken bilmem ki
muratbzk usta selam doğru söylüyorsun bende paar günü o yağmur altında akşam üzeri saat 18:00 civarı hisar önlerinde deneme yapan arkadaşlar midye ile izmarit alıyorlardı tabiki bu hayvan neden kıyı yoluna yakın yerlere neden yaklaşmıyor sular sıcak ondanmı ben izmariti tarabya önlerinde tek iğne şeytan oltası ile deniz analarının arasından tutuyordum nerede o günler tutmuş olduğum balıklar ele alınınca pırtı kusardı şimdi bazı arkadaşlar şaşıracak izmarit deniz anası ile çok rahat beslenir en çok sevilen avların başında gelir o yeme kafa atışları birde yakalanınca suda çizmiş olduğu aksiyonu abi balık bu ne diyelim özledikkkk.....
Meğer izmarit avından ne çok keyif alan varmış benim gibi herkes balığın kafa atışlarına hasta.. mrsparkle
Artık bu kadar muhabbetten sonra yarın beni kimse tutamaz.Doğruca Üsküdara gider, izmarite doyarım:hungry: Berkan bey gelirseniz, beni bulun.Havaya göre, üzerimde ya lacivert yağmurluk, yada mavi hırka olur.hooked
ben tam karşınızda kabataş fındıklıda şirkette problemlerle cebelleşiyor olacağım umarım bolca tutarsınız.. en erken cumartesi sabahtan gidip 2-3 saat deneme yapabilirim sanırım, aynı akşam yine şirketin etkinliği var şu emeklilik gelse de balığa doysam, daha 10 yıl var ya biter mi bu askerlik idk