bu aralar bize gelen bir istihbarat doğrultusunda aşağıda google mapsten resmini bulduğum yere balığa gideceğiz.istihbarata göre çiftlikler kaydırılacakmış.eğer istihbarat doğru ise çiftliklerin altında yatan baba çipuraları toplayacağız inşallah. siz ne dersiniz bu yöreye ilk defa gideceğim aranızdan bu yörede tecrübeli arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim.
ben yaklasık 2 hafta once gıttım balıklıova tarafına.balık cıftlıklerıne yakın yerlerden attım ama cok fazla bısı cıkmadı.belkı benım nasıbım degılmıs.bence sansını denemelısın..
gecen sene gerenceye ciftliklere arkadaşlarla gittik...bayağı verimli geçti...ama biz baba cupralar alamadık...ama çok iyi kaba lidaki aldık....yanlış hatırlamıyorsam senin gösterdiğin yerde bir fay kırığı var ve çok iyi balık cıktığını biliyorum....gidersen bol şans diliyorum.....
çiftliklerin yemlerine balıklar o kadar çok alışmışlar ki artık doğal yemlere büyük balık çok zor vuruyor.iki gün üstüste sığacıktaki çiftliğin ordaydım çok güzel kaba lidaki yapıyor fakat iri çupralar için çifliklere bayağı uzak kalıyoruz.şunu duymuştum çiftlikleren yem satın alıp az bişey kaytatıp hamur yapıyorlarmış birde normal makara ipiyle o silindirik yemleri oltaya bağlayıp derinde kurşunsuz olarak suya salıyorlarmış.bu yöntemle balık avlayan çok imiş,miş,miş...ama çiftlikler yemlendikten sonra şansınız çok ama çok azalıyor...