İzmir Çeşmealtı Eşkinaları.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında bora-_-bora tarafından paylaşıldı.

1. Tarzan

Tarzan Erman

teşekkür ederimm Cem Bora abi gayet açıklayıcı olmuş daha nice avlara inşallah..
    anladığım kadarıyla özel eşkina avı die bir av bizim buralarda yapılmaz sanırımm yemli çipura mırmır takımına atlarsa şansa kadere yani birazda:)

2. Tarzan

Tarzan Erman

yem konusundada benim için mamunla boru kurdu eşit gibi birşey belki boru kurdu 1 adım önde olabilir.gece avında daha çok tercihim boru kurdu oluyor.ama sardalyada onlardan sonra bütün balıkların sevdiği bir yem olmasından dolayı sıklıkla tercih ediyorum özellikle dip kıbrısı bütün olarak..mamunun bizim için büyük şans olduğuna katılıyorum hele ki kımıl kımılsa ve boncuk mamunsa:)

Son düzenleme: 30 Mayıs 2010
  3. algan75

algan75 MURAT ALGAN

Cem arkdaşım selamlar,

Bende Karşıyakalıyıım Eşkinanın buradada çıktığına çok şaşırdım. güzel bir av olmuş ellerine sağlık

4. AKİF ÖZKAN

AKİF ÖZKAN AKİF ÖZKAN

Favori Kamış:
    Okuma salina spin2.40 ve bilumum kamış
    Favori Makine:
    yeteri kadarı
    En İyi Avı:
    Yeşil ırmak nehrinden bir torba dolusu tırıvırı
    ellerine sağlık Cem harika bir av olmuş. Ben Yeni Foça öğretmen evi plajında ve dalyan kayalıklarında, gencerli taş iskelede çok balık tuttum ve çok sabahladım ama bana hiç eşkina denk gelmemişti. Bu yaz senin yönteminle deneyeceğim bakalım. Yem de düzenek de farklı çünkü. Karşıyaka sahilimizin Girne ağzında da denemek de fayda var hatta Bayraklı girişinde. Bir gün denk getirirsek beraber çıkarız inşallah.

5. bora-_-bora

bora-_-bora Cem Bora

Favori Makine:
    kasnak
    çok teşekkürler.inşallah beraber birgün çıkarız.daha önceden tuttuğum eşkinalar oldu çakmaklı sahilden bile :)
    onlarında raporlarını en kısa zamanda yükleyeceğim.
    güzel keyifli avlar dilerim.