İzmir-Çeşmealtı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında bigbobo tarafından paylaşıldı.

1. bornovalı_emre

bornovalı_emre emre

En İyi Avı:
    400gr mercan
    evet burası ahmetbeyli gidilmesi düşünülen yer de tam olarak uçtaki burun....

2. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Remixon wınner 360mm 80-120 gr
    Favori Makine:
    Okuma Trio RC-55-Ryobi ecusima 6000 vi
    En İyi Avı:
    Hep bir trança avlamak istemişimdir :)
    Organizasyon yapmak isteyen abi ve arkadaşlarım bende İzmir kıyılarında genelde karaburun tarafı avlanan birisiyim..Fakat bu aralar tek başıma kaldığımdan canım gitmek istemiyor pek..Ben her türlü organizasyona varım,her pazar bana uyar bilginize... :)

3. tesfiyeci

tesfiyeci Sedat Asıllı

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    Alpha 1971
    En İyi Avı:
    3,5 kg ahtapot
    slm Sabah erkenmi gitmek lazım menderes üzerinden gidiliyo sanırım. Yolda yemci varmıdır acaba. Muvaffak beye sormak lazım yem nerden temin edilir oralarda. Neyapıyoz gidiyormuyuz siz hepiniz izmirdesiniz daha kolay organize olursunuz. Hadi derseniz pazar sabahı erkenden geliyom izmire arabaylan. Sizden haber bekliyom hiç kimse gelmesse eğer ben tek başıma giderim Ahmetbeyliye. Yada sizin önerdiğiniz bi yere gideriz. Herkese rastgele teşekkürler

4. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sedat abi balçova tarafında 24 saat açık bir sürü yemci biliyorum ama gümüldür taraflarını pek bilmiyorum...Dediğiniz gibi Muvaffak abi daha iyi biliyor o tarafı...Konu başlığını izmir organizasyon olarak değiştirilse daha çok dikkat çeker zannederim..

5. bigbobo

bigbobo Onur ÇAM

Favori Kamış:
    Silstar
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Orfoz 17 kilo - Sinarit 8 kilo
    Selam Arkadaşlar Pazar günü Istanbula gidiyorum son anda çıkan bir şey. Ltf bu programı haftaya bırakalımmı bende katılmak istiyorum çünkü. Eğer bir sakıncası yoksa haftaya organize olalım bende buluşma noktasına Çeşmealtında gelicem ordan katılırım beraberce gideriz.

6. tesfiyeci

tesfiyeci Sedat Asıllı

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    Alpha 1971
    En İyi Avı:
    3,5 kg ahtapot
    Onur bey olur iş daha önemliş tabiiki. Haftaya yine gideriz .
    Açıkçası bende yalnız gitmeyi istemiyorum ama pazar günümüde harcamak istemiyom.
    Size kısaca kendimi tanıtayım. Ben Turgutlu sanayii sitesinde dökümcülük ve torna tesfiye işleriyle uğraşıyorum kendi atölyemde. En önemli 2 hobim motosiklet ve olta balıkçılıgı.
    Yinede gitmek istiyen arkadaşlarla organize olabiliriz bu pazar için.
    My phone number 0539 988 1813

7. bigbobo

bigbobo Onur ÇAM

Favori Kamış:
    Silstar
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Telefonunuzu kaydettim döner dönmez irtibata geçiyorum ve o haftanın Pazar günü tabii müsaitseniz gidiyoruz.Katılmak isteyen tüm arkadaşlar için saat ve buluşma yeri belirleriz.
    Bu arada ben fotoğrafçıyım serbets olarak çalışıyorum iş ne zaman çıkıcak belli olmadığı için son ana kadar kesin bir program yapamıyorum.
    Umarım haftaya keyifli bir av için bir araya geliriz.

8. greenpiiz

greenpiiz ibrahim

Favori Kamış:
    Mitchell Premier
    Favori Makine:
    Okuma Marshall
    En İyi Avı:
    15.460KG Trança
    Bu pazar yani yarın için organizasyon varsa bende katılmak isterim . Benimde tespi ettiğim bir iki güzel av veren mevkii var gerence tarafında . Diğer bölgelerde benim için no problem . Masraflara ortak olarak tabiiki. Varmı yarın için organizasyon düşünceleri ?

Sedat abi yalnız kalmazsın merak etme en kötü benim gibi bir hasta var bir ateşlemeye bakıyorum :))

ibrahim

9. tesfiyeci

tesfiyeci Sedat Asıllı

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    Alpha 1971
    En İyi Avı:
    3,5 kg ahtapot
    Slm İbrahim yarın için başka gelen arkadaş varmı. İki kişimiyiz şimdilik. Ben sabahleyin saat 5 gibi bornava konak üzerinden geliyorum. 4kişi olsak dahaiyiydi.
    0539 988 1813.

10. bigbobo

bigbobo Onur ÇAM

Favori Kamış:
    Silstar
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Sedat bey be yarın Istanbul yolcusuyum.öncelikle tüm arkadaşlara bol şans dilerim. Bir sonraki gidişimizde beraber olmak dileği ile. :thumb:

11. greenpiiz

greenpiiz ibrahim

Favori Kamış:
    Mitchell Premier
    Favori Makine:
    Okuma Marshall
    En İyi Avı:
    15.460KG Trança
    Bir Arkadaş daha var yani 3 kişiyiz sedat abi , bakarsın birisi daha eşlik eder bize buradan 4 oluruz kare tamamlanır . Sabah görüşmek üzere bende nöbete gidiyorum

12. bornovalı_emre

bornovalı_emre emre

En İyi Avı:
    400gr mercan
    belirlenen mevkiye gidildi mi???verim alındı mı merakla beklemekteyim....

13. greenpiiz

greenpiiz ibrahim

Favori Kamış:
    Mitchell Premier
    Favori Makine:
    Okuma Marshall
    En İyi Avı:
    15.460KG Trança
    Gerenceye gidildi , keyifli ve bereketli bir av geçirdiğimize inanıyorum . Sedat abi raporunu sanırım bugun yazar ;) resimdeki fangri , patlagöz mercan , mercan , isparoz ve cupra haricinde izmarit , gopez , karagöz , patlakgöz mercan , dişi mercan ve cupralar avlanıldı meram çok çeşitlidir bunların haricinde gece de kalsak kolyoz , palamut gibi balıklarda yakalamak mümkündü. Avlanma stilini değiştirince Trança , Sinarit , Turna gibi balıklarda boldur . Ay sonuna kadar Levrek de geçite başlayacak . Buradaki arkadaşlarla olacak organizasyonlara her zaman açığım.

14. bigbobo

bigbobo Onur ÇAM

Favori Kamış:
    Silstar
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Selam Arkadaşlar Istanbulda

Şunları görünce çok kıskandım orda olmak varmış gerçekten. Döner dönmez tekrar organize olalım. Herkezin ellerine sağlık.

15. greenpiiz

greenpiiz ibrahim

Favori Kamış:
    Mitchell Premier
    Favori Makine:
    Okuma Marshall
    En İyi Avı:
    15.460KG Trança
    Konunun başlığını İzmir li üyelerin İzmir balık avı organizasyonları olarak değiştirirsen daha cok kişiye hitap eder ve daha sık organızasyonlar yapılır diye düşünüyorum Onur abi .

16. tesfiyeci

tesfiyeci Sedat Asıllı

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    Alpha 1971
    En İyi Avı:
    3,5 kg ahtapot
    Slm dün çok keyifli bi balık avı yaşadık Biz aslında Muaffak beyin önerdiği Ahmetbeylideki kayalıklara gitmek için yolaçıkmışdık son anda fikirdeğiştirip İbrahim arkadaşımızın önerdiği Çeşme gerenceye gittik Öğleden sonra saat 4 de kadar kıyıdan avlandık 4 den sonra ordan bulduğumuz küçük bi tekne ile denize açılıp saat 7 ye kadar avlandık av iyi bereketli geçdi.
    Yakalanan balıklara gelince çipuraları eşit paylaşdık mercan, karagöz, istavrit, gopez, Mavili iri izmaritleri herkes istediği kadar aldı.
    Ben çipura yakalayamadığım halde arkadaşlar banada çipura verdiler.
    Aslında daha fazla balık yakalaya bilirdik Arabanın iki tekerini yol kıyındaki hendeğe düşürdük 2 üç saat orada arabayı kurtarmak için vakit kaybetmemize rağmen iyi av yaptık. Aynı yerde daha önce başka arabalarda aynı şekilde 2 tekerini hendeğe düşürmüş. Biz ilk değilmişiz yani
    Tek eksiğimiz fotoğraf makinesi almamamız.
    İzmirli arkadaşlarla iyi anlaşdık centilmenlik dahilinde herşey yolunda gitti.

17. tesfiyeci

tesfiyeci Sedat Asıllı

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    Alpha 1971
    En İyi Avı:
    3,5 kg ahtapot
    Bornavalı Emre Sarı ve Farukaan Faruk Biz aslında sizi bekledik son anda bile olsa ararlar diye düşünmüşdük.
    Yeni avlarda görüşmek üzere
    Herkese rastgele

18. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Ahhh sedat abi hiç sorma...Ben onur abi bu hafta istanbuldayım haftaya gidelim deyince sonradan bakmadım bir daha foruma nasılsa gidilmeyecek diye...Aracımı yeni satmıştım şimdi yine bakıyorum bir tane dünde araba pazarına falan gittim öldürdüm öyle koca pazarı :(

19. degazor35

degazor35 Adem

Favori Kamış:
    Bir olta
    Favori Makine:
    bir kucak sabır
    En İyi Avı:
    zargana 70 cm
    maşallah güzel av olmuş,daha güzellerini yakalamanız dileğiyle,
    bu organizasyonları sıklaştırmalı,tarih bana uymadığı için cevap yazmadım,benim çalışma saatlerim ve hafta tatillerim biraz değişik,mesela bu hafta perşembe günü izinliyim.ama iznimin hafta sonuna geldiği ilk gün mesaj yazacağım ve beni almadan giderseniz küseceğim :(

20. bornovalı_emre

bornovalı_emre emre

En İyi Avı:
    400gr mercan
    tebrikler çok güzel bi av yapmışsınız...
    pazar günleri pek balığa gidemiyorum maalesef...diğer günlerde çalışan arkadaşlara uymuyor...ama en uygun zamanda aranıza katılmayı diliyorum...