selam dostlar,üstadlar ,abiler,ben cennet vatanımın incisi izmirden günay.Bir balık sevdalısı hatta hastası da diyebileceğiniz bir kişiym.umarım güzel anılarımızı paylaşacağımız günler olur hepbirlikte.hepinize buradan saygılarımı iletiyorum iğnenizin keskin şansınız bol olması dileğiyle.
hoşgeldin günay arkadaşım, burası büyülüdür,birdaha ayrılamayabilirsin, BENCE BİR DAHA DÜŞÜN,KATILMAYA KARARLIMISIN.
arkadaşlar ilginize cok teşekkür ederim bu formu yaklaşık bir aydır takip ediyordum zaten benim için balık avcılığı bir tutukudur. buranın büyüsü gerçekten süper ayrılamyı pek düşünmüyorum.Bu arada benim avlanma yerim genelde bostanlı cıvarı ama izmirde avlana bileceğimiz diğer yerlerde sizlerle beraber avlanmaktan mutluluk duyarım cünki cevremde balık tutmayı seven pek yok genelde yanlız cıkarım sizlerin tekliflerine acığım
yanlız avın pek zevki olmaz,bence izmirli arkadaşların gurubuna girmelisin. izmirli ler org.konusunda süperler,nazar değmesin...
selam Aramıza hoşgeldin Günay, ben de eskidim galiba, burası bir harika; günümü nerdeyse burada gelen geciriyorum. iğnen keskin sansın bol olsun